♥Jalan2+Nuntun Terminator♥

smlm pas keje tetibe alaong call...
padahal aku br je nk lyn mate kat depan tv..
along gtaw mau dtg rumah aku...
so terpakse aku gerak ke cheras utk ambil ank buah aku...
mcm biase lah aku hy ade sebiji moto jerk...
huhuhuhu merempit ngn ank buah aku yg berumur 2 thn lebey...
so sampai kt umah along aku ajak p teman cr bengkel..
motor aku ase cm xbest je bunyinye n berat jer...
xlancar gituhhhh...
hahahhahahahahahhaha...
so belek punya belek rupenye pelincir aku sudah lme xtukar (minyak hitam)
so terpakse lh myk hitam + minyak break, patot r kasar je bunyi moto aku...
adoyyyy aiiii...

dalam kepenatan aku lek semula ke kelana jaya..
mau patah pinggang aku sehhhh...

mandi2 sume then ajak mkn...
haaaaa amik ko
p mkn kebendanya..
dok jejalan kat d curve..
huhhhh dh ler aku bwk hero aku sepanjang jalan dok nyanyi lagu 'WONDERPET'
hampehhh jer...
pusing punya pusing n lepak sat kat McD..
makan nyum2....

mau servey ticket muvi utk esok...
asalnye mau layan the night at the museum2..
tetibe kt kaunter de nmpak citer terminator...
wallahhhh weiiii mmg aku tggu2...

so ticket 11.20pm
b4 tu aku ngn hero aku jejalan pusing2 kat d curve tuh...
makk aiiii bising ank buah aku tuhhh...
so sudah time layan muvi...

best sangat2 citer nie..
sampai kn anak buah aku pn asyik sebut
"mak ngah dia tembak luwi dusthhh dusthhh..arhggghhhhh"
gitu lah gayanya...
hahahhahahahhaha

balik around 2.00 am..
anak buah aku pun kusyuk je tgk muvi tuh..
balik umah juz tggu2 game final MANU vs BARCA
hamikkk kooo ank buah aku duk ngemas rak2 aku...
hahahhahahhaha namo tido btl itu bdk tecik r....
so kesudahan game mlm td sgt2 buat aku sakit hati...
Manu - 0 & Barca - 2

so layan my bf lu msg2 n call then tdoq sat pas subuh tuh...
muhahahahahhaha.....

kat opis nantok tahap gaban......
hamik koo padan muke aku....
werkkkk;p

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿