♥Kembali Sihat♥

Friday, May 15, 2009


Alhamdulillah hr nie keadaan aku lebey baik dr semalam.. MySpace
Aku rasa amat segar hr nie walaupun masih bersisa saki baki selesema yg degil..
hahahahhahahahahhahaahhaha
MySpace

so 2day lepas keje aku akan balik umah along... rindu sgt2 kat anak buah aku nie...
MySpace
hehehhehhe...
ok semoga perjalanan hidup aku hr nie lebey baik dr smlm n selamat...
amin.....

You Might Also Like

14 ♥sweetcream♥

  1. comey sgt anak buah tu... ^^

    ReplyDelete
  2. bes leee nak jumpa anak buah..semoga cepat sihat..

    ReplyDelete
  3. dua2 comey sesgt..^^

    ReplyDelete
  4. to Ejam:
    kalo nk taw tu lah my hero buah ht pengarang jantung.. hehehehehhe


    to Anon:
    ye2... sgt seronok n rindu banget nie.. hehehhe.....

    to Sis Ema:
    thanks akak... tomeyyyyyyyyy...

    ReplyDelete
  5. nape x bawak KL?..bwk g kl-cici.. :)

    ReplyDelete
  6. hehhehe.. KL cici... sme lah mcm ank buah nora cakap....
    wahhhh de telanet gak erk jd bodak2... hahahhaha.... xtaw nk bwk p mne... biasenye p mandi manda jer... hehhehhehhe.... nk bwk tgk movie asenye...

    ReplyDelete
  7. ello...dah sihat yaa,alhamdullilah.saki baki kesan degil tu jgn lupa gunakan sabun zaitun tanpa was was hahahahaaaa.comey nyee anak buah u,boleh i cubit...u pun i nak cubit jgk hahahahaaaa....

    PEACE....

    ReplyDelete
  8. to diela...
    umoq dia dh 2 thn 7 bln...

    ReplyDelete
  9. elloppp Eeeeee...
    hhuuhuhuuh....
    ermmm isnin MC coz kesan degil tu tak mo ilang.. hehehehhe...
    sakit dowhh men cubit2 nie...
    huhuhu..

    btw thnk 4 ur comment..

    ReplyDelete
  10. DEGIL sungguh rupanya...?sama cam tuan nya kot heheheheeee.belum cubit dah kata sakit,tak suka taw....Uwaaaaaaaaa

    Umur anak Buah Delima u sama cam Umur saya heheheheeeee...Jgn jeles TaW.

    Apa2 pun ntahapahapantah la.....

    ReplyDelete
  11. hahhahaha....
    ye loh dh nmpe pon cubit mmg lah sakit....
    ke cubit2 manje???
    hahhahahaha....

    ye ker sme??
    terror sungguh menulis n bukak tenet...
    ermmmmmmm hebat2....

    ntahape2 aje lah...

    ReplyDelete
  12. JELES LA TU !20 May, 2009 11:11

    hahahaha....
    ttu la sakit kan,tapi nak cubit2 manja saya tak reti la heheheheee...

    ttu la sama,JELES la tu...sbb dackscoot dah bangka heheheheeee...

    bukan takat terror ajeee taw,terorist pun blh jadi taw...hahahahaaaaa...

    PEACE NO WAR...

    ReplyDelete
  13. wakhakhakhakha...
    ade2 je kamo nie....
    adoyyyy aiiii

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿