♥Lalalallallalala♥

Hati ku girang berbunga riang...
acehhhhhhh kan main lgik aku nehhh...
kecoh tahap gaban dh de bf...
huhuhuhuhuhuhuhuhu...

buat kengkawan lam blog nie,
mr.moonlight bkn lh MR...
utk pengetahuan sume MR is my fren...
mmg sangat rapat ngn dia...
feel???
ermmmm ofcoz suke kt dia tapi aku kn dh byk kali post mengatakan...
"kite kan...... kawan"
haaaa so now aku tak mau jd cm lgu 25 minutes ~ MLTR
Aku tak mau mengharap benda yg tak pasti dan membiarkan benda yg dh menanti...
Aku namo terlambat...
Aku namo gagal...

Aku terima Mr.MoonLight kerna kesungguhannya menyatakan cintanya kat aku..
Kerana kesungguhannya membuatkan aku sgt2 tersentuh...
Kerana dia membuat aku tersenyum...
Kerana dia hari2 aku girang...

Hmmmmm biarlah pd kalian nak mengatakan aku nie poyo ke
ape ker... asalkan aku epy...
huhuhuhuhuhuhuhu...
Kini dunia milik ku... hahahahhahaha


so kat bawah nie ade lgu 25 minute ~MLTR... bg kengkawan jgn lah terlambat utk menyatakan seyes... Ujian + dugaan sering dtg jadi keyakinan tu amatlh penting... hargailah insan di sekekliling kamu...
mohhhh layan....

***********************************************************************************************


25 Minutes



Comment:
Excellent this song happen to reality...

but ravenasif... NEVER GIVE UP!!!...
if im on ur place then i would still
love the girl even though shes married!!!
maybe someday she will realize about ur
feelings for her.... for what she did...
even though his parents got her married!!
FIGHT FOR UR LOVE EVEN THOUGH THE WORLD SAYS ITS WRONG U DONT NEED
THE WORLD.. U JUST NEED EACH OTHER...
^_^



glitter-graphics.com

{ 8 comments.. read them below or add one }

Spanish GuySpanish Guy 27 May, 2009 00:33
its great coz u make a move in your life...
dont try to get what u want but try to make what u have, happy wit u...

congrates again...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 27 May, 2009 09:58
ermmmm 10Q spanish guy...
yupssss i try 2 make wt i have n hope i owez epy wt i do...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 27 May, 2009 13:32
kita kan........???
sambung sendirik...
hahahhahahahahha..
adoyyyyyy
Ejump Ejump 27 May, 2009 13:43
kita kan. . . blogger tegar...hihihihi
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 27 May, 2009 14:43
hahhahaha...
mandainyer dia....

huhuuhuhuhuuhh...
SifuSifu 29 May, 2009 18:02
Hye...emm,suka la dia lalalalaaa...

PEACE...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 01 June, 2009 10:27
ha'a ngah suke skunk nie...
lalallalalla
hati girang...
hohohoohohohohooh

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿