♥Masih Dilanda Virus♥

Wednesday, May 13, 2009

::Mate Yg Kuyu Akibat Selesema::

adeyyyyy....
sudah hampir 1 minggu aku terkena virus nie
asalnye aku bersin+sakit tekak
memang tak tahan sangat
kne plak panas badan membuatkn aku tambah2 tak selesa..

Hari khamis aku ke klinik
di temani my exBF yg dh lme aku clash (mac07 berakhir hbgn ku)
hahahhahahahhah:))
tapi still baik lagi..

Doktor menasihati aku
banyak minum air masak
elak mkn benda berminyak

Tapi hari nie aku still tak baik selesema
weiiii aku bkn kne Selesema Babi dowhhh
semalam aku meeting cm biase
tapi semalam hari yg amat seksa bg aku coz
migran menyerang aku
naik tegang urat kat dahi aku
sakit yg amat
kalo ade batu or somethg yg keras mau saja aku hantuk kat kepala
perghhhh amat2 sakit...
habis meeting 10.00pm
aku balik rumah mandi2+mkn+mkn ubat=TIDO

pagi nie kurang sket cume selesema msih bersisa..
:((
dugaan buat ku...
Ya Allah sembuhkanlah diri ku
n jauhkan lah diriku daripada penyakit..
AMIN...::Sempat Posing Luuu.. Sgt Chubby Pipi Aku::

You Might Also Like

13 ♥sweetcream♥

  1. OIT....cik nora......awat neh...
    kene g cek..masuk air 3 botol neh..bru virus tu ilang...hehhee...jgn mare haaa...

    uiksss..sgt2 perubahan kelihatan pdmu la....pipi bengkak ke ketembamam yg melampaui batas tuh...hek2...guraooo.....

    ReplyDelete
  2. hahahahhahha....
    tu lah cik atie...
    kne masuk air plak asyik air keluar jer...
    hahahhahahha

    ermmmmm ketembamam lah syg oiii.. pipi ku yg gebu...
    khakhakhakhakha...

    bdn leh trun pipi mcm kne botox plak...
    hahahhahahahha

    ReplyDelete
  3. uit cik nora...
    minum air limau nipis...
    wat sndiri jek
    minum time die pns2 kuku...
    i'allah elok....
    aiceh

    ReplyDelete
  4. thnx anon...

    ermmm tp sy bukan batuk juz selesema jer....

    huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. ianya tuk selsema la cik nora
    aish~
    ikut je la ape aja ckp tu....
    dush....

    i'allah elok

    ReplyDelete
  6. huhuuhuhuuhuh...

    ye lah ye lah...

    insyaAllah...
    hehehehheheh

    salu je minum limau suam...
    hehehehhehhehhee

    tenkiu yahhhhhh

    ReplyDelete
  7. Selsema jee tu,nty2 baik ler.i pun dah tkena jangkitan dr u aachoo...u nak hantuk kepala,?meh cni i hantuk2 kan wawawaaa...
    Ni keja kuat sgt kot,alar2 jee sudah la...time makan,jgn lupa...ATAU...

    talak olang jaga kot?heheheheeeee namo marah...

    PEACE...

    ReplyDelete
  8. ekekkeke...

    sape kamo erk??
    btw thnx 4 ur cmmnt...
    hehehehhehe...

    ermmm sakit kepala sgt2 mayb cuace pns mse tuh.. migran lah... skunk on diet lah.. hahahhahahha... mkn pn sket2 jer...
    hehehehehhe

    **mayb r nk kne ade owg jge... syik sakit jer.. hahahahhahahha

    ReplyDelete
  9. Kawan kpd Uwaaaaa.....18 May, 2009 16:09

    Ello...Sapa?saya ke?
    Welcome to the club...
    hahahahaha...

    Sian sian,tp dah ok kan...migran tu biasa la.Knp tak tukar kpd majerin ke kaya ke butter ke...syok jg,blh disapu ngn roti heheheheeee...

    Jaga Jaga Jaga Jaga...Nty i Iklan kan k heheheheeee.u nak BODYguard @ DOBYguard heheheheee...

    PEACE NO WAR...

    ReplyDelete
  10. kwn kpd Uwaaaa...
    hahahhahaha...
    ade2 je kamo nie...
    kalo lah blh di tukar sebegitu alangkh seronok weiiii...
    huhuhuhuhu...

    ermmm i namo body or doby guard...

    ReplyDelete
  11. kawan kpd kawan kpd uwaaaa...19 May, 2009 10:04

    selamat hari hari...
    mana ade2,kamo nie...
    boleh apa?tak caya ke...nty balik keja g beli majerin and kaya k huahuahuahua......

    namo sapo?heheheeee...
    abiz tu nak apo?

    PEACE...

    ReplyDelete
  12. hahahhaha....
    adehhhh...
    mcm2 kamo nie....
    nnti lah i try experimen...
    huhuhuhuhuhu...

    namo sapo2...
    namo ape2...
    ekekekekekke

    ReplyDelete
  13. kawan lama kpd semua kawan...20 May, 2009 11:22

    hahahahaaa...
    sakit balik ke...Adehhh...
    mcm-mcm aznil dah musim sonata pon,g la tengok...
    dont try at office,nty boss mare...try kat dlm toilet ajeee heheheheeee...

    namo sapo pak cik tak tau...
    namo ape ko bonde nak oi...
    Ketawa ter kekekekekekeeekk...plk dia

    Wawawawawaaaaa...
    PEACE...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿