Monday, May 11, 2009

♥Mom, I Feel good bcoz I Have You

10hb May...
aku hanya mampu wish mothers day melalui telefon bimbit jer...
sgt2 sedey...
12.00am my mom call...
my mom said...
Mak syg anak2 mak...
Mak rindu anak2 mak...
Mak ank2 mak bahagia...

Sgt2 sedey coz tgh2 mlm mak call..
aku kira mahu call keesokannye...
mak aku lagi pantas..
sedu sedan aku dibuatnya...
mak sg risau dpt tahu aku demam...

Pn. Rosnani bt Rapon...
u r my fren..
u r my sis..
u r my lovely mother..
i really love u so much..


maafkan akak
andai selalu mengguriskan hatimu
andai selalu tidak mendengar kata2 mu
andai selalu tidak megendahkan mu

MAAFKAN ANAK MU
*************************************
aku tak dpt balik..
hanya ucapan aku berikan
tapi aku sempat kirim kan kek utk mak
kwn aku cila dtg jumpa aku smlm
so dikesempatan itu aku minta dia berikan kek
utk mak...

hanya pict2 nie je yg ade...
Tudung + Brooche
akak hanya pos sahaja...
maafkan akak kerna tak pulang ke kampung..

♥Ini Kek tk My Mom♥

♥Hanya nie kek sahaja yg tiba♥

♥Mak Potong Kek tanpa anak2 disisi♥


♥Hanya Abah sahaja yg ade di sisi mak♥
♥Mcm celebrate aniversary plak♥

You Might Also Like

12 ♥sweetcream♥

  1. raut wajahnya menggambar kan kegembiraan yang x ternilai harganya...

    kek tu nampak besh la...

    ade simpan sikit x tuk ejam?...eehehehe...


    btw, slamat ari ibu juga Pn. Rosnani bt Rapon...

    ReplyDelete
  2. hehhehehhe.. tu lah sy pon tak taw r.. tak merasa pon.. tp mak kte sedap sgt2...

    yupssss sedeynye sy tak de disisi dia utk kucupan di dahi n pipi...

    thanks ejam..

    nk ker???
    ade tp kt kmpg..
    hehehehehehhehe

    ReplyDelete
  3. SeLaMat Hari Ibu Utk Ibu Ku yang TerSayAnG Rohani Daud...daN paDa Semua Ibu2 di Dunia.

    PEACE.

    Hey Dackscoot,lu masih tak kenal sama wa ag ka?
    sikalang sulah ada teman rapat yaaa,?bila mau kasi kenal sama wa?

    Lu Pikir La Sendiri Waaaawaaawaaaa............

    ReplyDelete
  4. ofcos i knal u bro...
    hahahhaahhahahah....

    ada teman lapat ja maaa... bukan ada special pon..
    huhuhuhuhuhuhu...

    nnti wa kasi kenal sama lu lah.... jgn riso lah..

    yahhhh

    pikir sendiri lah..
    hahahahhahahahhahahahha

    ReplyDelete
  5. cantik kek tu.haha

    ReplyDelete
  6. wow..
    kek tu bli la eh..
    lg sdap wat sendiri la oi...
    hahahahaha

    ReplyDelete
  7. ermmmmm tak sempat nk buat kek daa....

    lg pon sy tak balik kmpg...

    so tak pe lah hy kek jer yg sampai...

    ekekekkekekekekkekeke

    ReplyDelete
  8. nampak menyelerakan la kek tu..
    erm..
    apa nama kek tu?

    ReplyDelete
  9. Nama Ku Sapa?19 May, 2009 10:22

    To : Diela...meh cni aku bg tau namo kek tu,Kek Seputih harum bedak Sejuk tumpah hahahahaaa.

    To : Dackscoot...Sowy gua tercipta nama kek utk ibu mu,tak da niat dijantung pon.
    Tak marahkan...

    P/S : Kek Tu Apo Namo Sobonarnya...Heheheheheee...

    PEACE...

    ReplyDelete
  10. ermmmmm choc moist ice cream...
    ye kot kalo xsilap r...
    hahahahahhahhha.....

    ReplyDelete
  11. merajuk huhuhuuu...20 May, 2009 11:29

    Best jg nma kek tu,ntah2 u reka2 je kot...sedangkan u pon tak tahu...HAHAHAHAAAA...

    malas la layan u...majuk la cam ni.?
    I nak tau jgk nama kek tu,nak g beli...pas tu nak bg kat u...

    PEACE...

    ReplyDelete
  12. uikssss...
    ermmm ntah lh i lupe... yg i taw suke tgk kek tuh....

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿