Showing posts from June, 2009Show all
♥Besday My Sweet Little Baby♥

26 June 2009~ genap 1 thn my sweet little baby Nur Alya Natasha ... so haku budget mau bwk nuntun muvi tp sume sold out... so we juz celebrate kat KFC the mines jerk... sgt seronok tmbh2 along nk p kt situ aku plak xpnh jejal …

♥Event IBM♥

Ermmm smlm aku ngn engineer (mr.saiful) opis aku g event IBM kat OU... tgk citer transfomer tuh... kol 5 lebey grak g sne... then register n amik ticket & voucher.. so sgt ramai yg join event tu.. actually IBM is distributer…

♥Rindunyerrrrrrrrr♥

Part 1 ********* hmmmmmm... rindu banget mau bloging... lme tol xentry story maklomlah kebizian melanda diri aku... tak satu2 mslh datang, tak terlayan ngn keje yg sedia menanti... but now lega sket coz aku bley bernafas sket...…

♥Perginya dia tak kembali lagi♥

jam 5.30am seawal pagi sebelum subuh.. telefon ku berbunyi dan pemanggilnye adlh Abah... berita yg diberitahu sgt mengejutkan aku yang dlm keadaan mamai... "Mak Cik dah tiada"... Inalillahiwainalilahirojiun. lantas te…

sudah beberapa hari aku xentry sumthng story kat blog nie.. hari2 aku on9.... tapi aku xde nafsu nak meraba2 keyboard utk entry story... hanya menjamah cerita2 dr blog kwn2 jerk... hmmmmmmmm aku busan tapi aku kne epykan diri ak…

♥Suk@~SuKi H@ri JuM@@t♥

elloppp fren... haaaaa bpe hr dah aku xpost story aku nehh... bukan pe aku tang dalam kegelisahan+keresahan=xtaw knape heheeehhehehehehe actually pict atas nie mse friday last week... br je aku nk tayang... huhuhuhuhu xde keje k…

ADAKALANYA SEMAKIN KITA MEMPERTAHANKAN SESUATU, SEMAKIN DIA JAUH DARI KITA. MAKIN KITA KEJAR, MAKIN DIA LARI. KITA LANTAS TERTANYA-TANYA KENAPA IA TERJADI. KITA MARAHKAN DIRI KITA. KITA MARAHKAN PERKARA YANG TERJADI ITU. KI…

♥@ku Cint@ Kep@d@ mu♥

Alangkah bodohnya kita, berputar-putar mencari jutaan kata yang indah-indah dan muluk-muluk, kemudian bersusah-payah menyusunnya sedemikian halus dan puitis, memakan waktu tidak sedikit, hanya sekadar untuk menyatakan tiga patah…

my silence does not mean i forgot u, my disappearance does not mean i don't care about u... NOW I LOVE HIM REALLY LOVE N LOVE 4EVER

♥H@rG@ SeoR@nG W@niT@ ~ IsteRi♥

Mulianya seorang isteri disisi Allah... Dan betapa berharganya wanita yang bergelar isteri ini pada keluarga, suami dan anak-anak Rugi dan binasalah suami-suami yang tidak menghargai isteri mereka kerana isteri …

♥Have a Lovely Day♥

Everything in this world can be seen as you wish. Good or Bad; Simple or Complicated; Ea sy or Difficult. Its not how things are; its about how you look up to them. Its is all up to you .

Tiada kata tiada pesan untukku yg engkau tinggalkan..sayang. Menghilangkan diri tanpa pesan,ku ditinggal. Pada siapa tempat kumengadu pada bulan atau angin lalu. Di manakah kini kau berada..kasih. Pedih & pilu tiada bintan…

♥MunGkiN @ku Buk@n Yg Terb@iK♥

Mungkin aku bukan yang terbaik untukmu namun kucuba menjadi yang terbaik jika bukan untuk kamu sekurang-kurangnya aku melakukannya untuk diriku sendiri dan untuk Tuhan memperbaiki kelemahan diri mungkin aku bukan terbaik untuk …

♥Gatai Tangan♥

hohohoohohooh me sgt2 busan.. xtaw nk wt per so gatai tgn me nie tak de keje... juz cantum2 gambaq jer maklom r nk wt lebey2... tak de software adobe photoshop... kuikuikuikuikuik nie sume pict2 terbaru dlm beberapa minggu nie...…

♥@ku mEngErti S@y@nG♥

Sayang sebenarnya aku mengerti perasaanmu aku mengerti keluhanmu jerit batinmu aku mengerti calar luka di hatimu Sayang sebenarnya aku mengerti apa yang kau lalui dan aku tahu kau tahu yang aku mengerti isi hatimu dan kau s…