♥Suk@~SuKi H@ri JuM@@t♥

Friday, June 12, 2009

elloppp fren...
haaaaa bpe hr dah aku xpost story aku nehh...
bukan pe aku tang dalam kegelisahan+keresahan=xtaw knape
heheeehhehehehehe

actually pict atas nie mse friday last week...
br je aku nk tayang... huhuhuhuhu
xde keje kat opis lg pn time lunch
org len g smyg jumaat...
so aku ngn sis lynn begambo lah...
click..click..click...

hmmmm slase br nie aku MC...
sakit sket lah...
now badan aku lemah jer...
nape erk??
ishhhh jmpe doctor xde r ckp pe sgt..
cume mslh dalaman aku tu je r...
sakitnye Allah je yang tahu...
tapi aku jugak yang salah
coz xjge diri sendiri..
haaaaa hamik ko padan muke ngn aku...
huuhuhuhuhuuh...

2day is friday...
aku yg kebosanan...
aku nk senyum2
aku nk epy2
tapi...
ape kne ngn aku..
murung jerk...
mcm de ase kat dlm diri yg aku xsure..
huhuhu
sangat letih wooooo bile kne mcm nie...

pape pon hope everythg ok...

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿