Showing posts from August, 2009Show all
♥M@ri bErsEn@m♥

Hanya amik masa 7 minit untuk buat senaman ringan ini..ikut la arahan ni betul2... ni ala taichi sikit la... sebagai intro dan warming up.. tiru la macam ni... untuk melegakan bahu dan leher.. wa..wa.. aaa gerak kekanan k…

♥biLe kiTe sYg dye♥

Ble kite syg org tu Kita tnggu dia lme pn xpe.. Tp biler dia tnggu kiter? Dia mrh2.. Hti kte, ala adatlah ada yang mnnunggu n dtnggu Ble kite syg org tu Kite xtdo pn xpe lyn dia yg ngh bosn o de mslah.. Tp biler kite bsan o de m…

♫Ni@t Pu@sA R@m@dH@n+Do@ bErBuK@ Pu@s@&Do@ SeLep@s BeRbUk@♫

Kalau diikutkan masa post ni ditulis, secara rasminya dh hr ke5 berpuase. mse nie br de idea sket nk post ape. kebetulan aku stayback kt opis coz de meeting. Seboleh-bolehnya aku nak puasa kali ni jadi puasa yang betul2 puasa ya…

> Manusia - Eh, dah subuh dah? > Malaikat - bangunlah wahai anak Adam, tunaikan solat subuh mu . > Syaitan - Alahhhhhh, kejaplah, ngantuk ini....awal lagi nie?.zzzzzzzz > Manusia - Nak makan, laparlah ?? > Ma…

♥S@L@m R@m@dH@n♥

KePaDa InSaN2 Yg Di Kasihi J …

KenDuRi

Khamis 9 pm aku otw lek n9. Friday aku mik cuti.. Friday de kenduri kat umah. Mak aku wat Kenduri Tahlil.. maklomlah nk pose nie... so mmg sangat ramai org. sgt panas.. hehehehhehhehe seronok mmg lah dh lme xkumpul2 ngn mak…

"I Thinks My Life Owsem When I With You" ermmmmm word kat ats tu kan... ngeeeeeeeee ape perasaan korang kalo dpt word cm tu??? ermmmm ofcoz suke right??? but aku dpt word tu dr someone yg dh kahwin.. yahhhhh b…

yuhuuu... tak de kesempatan utk post entry... sudah seminggu balik dr bangkok.. story di sne msih xsempat aku nk update.. picture pn byk yg aku xupload... wallahhhh weiiiii bz nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr e…