♥biLe kiTe sYg dye♥

Thursday, August 27, 2009

Ble kite syg org tu
Kita tnggu dia lme pn xpe..
Tp biler dia tnggu kiter?
Dia mrh2..
Hti kte, ala adatlah ada yang
mnnunggu n dtnggu

Ble kite syg org tu
Kite xtdo pn xpe lyn dia yg ngh
bosn o de mslah..
Tp biler kite bsan o de mslah.
Ada dia lyn kite?
Hti kate xpe dia busy kott

Ble kite syg org tu
Kita gdh ngn dia,kita diam je
Tp dia heboh 1 dnia
Hti kate xpe, dia tension tuu

Ble kite syg org tu
Kita kol nak ckp ngan dia
Tp dia bg phone kat org len
Ble jd cm2, xpe
Hti kata, xpe, ckp je,kwn dia,
kwn kite gak

Ble kite syg org tu
Kita b'crita dgn dia,
dia wt dunno je..
Tp ble dia b'crita ngn kita
Kita dgr,s'ptah2 kite igt
Hti kata x pe syg katakn…

Biler kiter syg org tu
Kita & dia lpr
Tp kite bg sume roti kita kat dia
Hti kata,ala jgalh hti dia,sian
dia lpar tu….Align Center
Ble kite syg org tu
Kite sgup bg dia rest ble dia letih,
Tp ble kita letih,dia srh gk
kite lyn dia bila dia bsn
Adil ker?
Hti kata,ala bkn slalu pun..

Ble kite syg org tu
Kita jdi cm org gile ble dgr dia sakit,
Tp bile kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia g meraikan
hri ksakitn kita,
Hti kata,ala x pe,xkn dia nk
b'kepit ngn kita 24 jam je

Ble kite syg org tu
Kita xnh tipu2 & pntingkn dr snri
Tp dia m'nipu & hpokrit thp ngaban
Hti kata xpe,dia mmg cm2 kne lh
trima..

Ble kite syg org tu
Kite syg nk tngglkn dia slama2nya..
Tp dia xthu kite berdpn dgn maut,
Wlpn kite skit,dia kte kat kite,
sakit bese2 je 2,jgn nk mngrut la
Hti kata,cmnelah dia bile
kite xde,msti dia hepi kn

Ble kite syg org tu
Kite xsgup tgk dia derita even sket pn
Tp dia xnh hrgai dri kite,
Hti kata,tau x btapa kita syg kn
dia????

Ble kiter syg org tu
Kite sgup tngglkn dia slamanya utk dia bgia
Tp dia tahu x pngrbnn kite??
Hti kata,xpe,jnji insan yg di sygi bhgia

Dan………

Ble kite dh tngglkn dia slama2ny
Dia dtg ziarah psara kite
Dia kata..
Dia mntk mf sbb nh mngata kite
Dia mntk mf sbb nh wt kite tgu dia
Dia mntk mf sbb nh pksa kita lyn dia time bsn
Dia mntk mf sbb nh heboh 1 dnia psal slh kite
Dia mntk mf sbb nh xhiraukn call kite
Dia mntk mf sbb nh xdgr luahan hti kite
Dia mntk mf sbb nh wt kite klprn sbb dia
Dia mntk mf sbb nh ggu wktu rht kite
Dia mntk mf sbb xnh hiraukn skit kite
Dia mntk mf sbb nh pntingkn dri dia snri
Dia mntk mf sbb xnh tgk p'dritaan kite

Ble kite syg org tu
Kite wt semuanya kn?
Tp dia x prnh fhm kn?

Dan…

Ble kite tglkn dia
Dia dtg pd kite & kata
Sorry…
Sorry??? slps lukakan hti kite?

Ble kite syg org tu
Kite kata xpe lah
Aku dh tngglkn dunia,
Moga dia bhgia tnpa kite..
tpi ada dia wt pape tuk kite?
ada dia hrgai pe yg kita wt tuk dia...??
dia lagi bgia dgn dunia & kwn2 dia..
Hti kata, xpe la..mglah la dmi insan t'syg..

Dan hti kite kata g
Xpe lh apapun yg dia wt
Kite ttp syg org tu…..

Kita sayang die untuk selamanye smpi bile2 pn..
ble kita ckp kita syg die lbey dri diri kita
die kata kita saje jer nak amik hti die..
pdhl die xtau kita mmg syg die cm nk mati...
nk wt smua utk die klu kita mampu..
selamanya.


MySpace MySpace MySpace MySpace MySpace





You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. huhuhu..mmg itula kdg2 kite rasekan,bile kite nk hubungan berpanjangan..tp kesabaran itu ade hadnyer...jgn sampai meletop..sabo aje la.....
    bile da terlambat...baru terhegeh2 mintak maap...huhu...

    ReplyDelete
  2. hahahhahha...
    betul3x
    manusia mmg sume xperfect..
    but utk jge hubungn ofcoz kne ade pengorbanan..
    tapi mmg ksbrn de hadnye...

    hurmmmmmmmmmmmm mse dok dirayu2..
    mse tu pn hati dok hasut meninggikan ego...

    wakhakhakhakha

    ReplyDelete
  3. bila ada tiada hargai..???
    bila ada tiada hati..
    bila ada tiada perasaan..
    bila ada dibenci..
    bila ada jadi rimas..
    cinta?perasaan?hati?jiwa?
    adakah bole dipupuk?
    simpati?
    kasihan?
    boleh bersama kah?
    kerana kesunyian..kemahuan..kaseh..
    sumer jadi taruhan..
    biarlah cinta dikorbankan..demi kebahagiaan orang laenn..

    ReplyDelete
  4. Gelaran untuk saye?





    Awak lebih suke panggil saye ape?





    Awak nak saye jadi ape dalam hidup awak?





    Name gelaran untuk saye?





    Awak sayang saye x?





    Kalau sayang, sayang saye macam mane?





    Awak nak saye buat ape untuk awak?





    Apakah sifat baik saye yang awak ingat?





    Nasihat awak untuk saye?





    Tolong isi dengan jujur k..

    ReplyDelete
  5. love??? is very complicated..

    hy individu tersebut je yg dia tahu ape yg dirase n ape yg diingikan..

    ReplyDelete
  6. love???
    hanya mementinGkn diRi..

    ReplyDelete
  7. Benarkah kata janji itu hanya manis di mulut tetapi menjadi racun berbisa jika ia tidak dikotakan. Ataukah aku yang terlalu berharap untuk memiliki hatimu sedangkan engkau hanya ingin memainkan perasaanku?

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿