♥M@ri bErsEn@m♥

Hanya amik masa 7 minit untuk buat
senaman ringan ini..ikut la arahan ni betul2...


ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..


tiru la macam ni...
untuk melegakan bahu dan leher..


wa..wa.. aaa


gerak kekanan kemudian ke kiri..


gerak ke kiri kemudian ke kanan


ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..


tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk..


dah tu buat gerakan tangan dan badan...
buat macam happy aje..


kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...
buat macam takde masaalah...


buat secara aggresive pula...
jangan peduli apa orang lain kata..


hilangkan semua stress..


pusingkan kepala...


tengok muka kat cermin
sambil goyang2.. lawa tak...


akhir sekali
buat joget kucing...

SELAMAT MENCUBA.... =)



4 comments.. read them below or add one

arnabarnab 02 September, 2009 16:41
wahhhh...!!
hukk..hukk..hukk..hukk ;-(
Dd Aby Dd Aby 06 September, 2009 22:28
huit...
bkn main lagi nak beraya sakan tuh...!
Dd Aby Dd Aby 06 September, 2009 22:29
aik...
comment dah salah parking lah...
sorilah nora..
heheheh...
nora..
t add YM eh..
dd_aby86@yahoo.com

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿