♫Suk@ H@tiL@h n@k b@cE or X.. T@pi B@iK b@cE♫


> Manusia - Eh, dah subuh dah?
> Malaikat - bangunlah wahai anak Adam, tunaikan solat subuh mu .
> Syaitan - Alahhhhhh, kejaplah, ngantuk ini....awal lagi nie?.zzzzzzzz
> Manusia - Nak makan, laparlah ??
> Malaikat - Wahai Anak Adam, mulakanlah dengan Bismillah...
> Syaitan - Ahh, tak payahla..... dah lapar ini !! mmm..sedapnyaaaa? .
> Manusia - Hari ni nak pakai apa ye?
> Malaikat - Wahai anak Adam, pakailah pakaian yang menutup aurat..
> Syaitan - Ehh,panaslah, takde style langsung, nampak kampung!!!
> Manusia - Alamak, dah lewat!
> Malaikat - Bersegeralah wahai manusia , nanti terlewat ke pejabat..
> Syaitan - Ahhh?awal lagi?mmm..aaahh? suruh si X, punchkanlah?
> Manusia - Azan sudah kedengaran... .
> Malaikat - Wahai anak Adam, bersegeralah menunaikan kewajipan
> Syaitan - Baru pukul berapa.. rilex lah..awal lagi nieii?.
> Manusia - Eh, eh... tak boleh tengok ini, berdosa...
> Malaikat - Wahai anak Adam, alihkanlah pandanganmu, sesungguhnya Allah Maha Melihat dan mengetahui !
> Syaitan - Perggghh.... best tu... . rugi ooo kalau tak tengok nie..
> Manusia - Saudaraku sedang melakukan dosa
> Malaikat - Wahai anak Adam, cegahla ia..
> Syaitan - Apa kau sibuk? Jangan jaga tepi kain orang, lantaklahh? .
> Manusia -Elok kalau aku sampaikan nasihat ini kepada orang lain
> Malaikat - Wahai anak Adam, nasihat-menasihatil ah sesama kamu..
> Syaitan - Sendiri pikirlah, semua dah besar, buat apa susah2.... pandai2lah?
> Manusia - aku telah berdosa..
> Malaikat - Wahai anak Adam, bertaubatlah kamu,sesungguhnya Allah Maha Pengampun. .
> Syaitan - Tangguhlah dulu, lain kali boleh bertaubat... lagipun muda hanya sekali....rugila. ... (kalau sempatla)
> Manusia - Kalau pergi, mesti seronok!
> Malaikat - Wahai anak Adam, kakimu ingin melangkah ke jalan yang dimurkai Allah,berpalinglah dari jalan itu .
> Syaitan - Jangan bimbang, tiada sesiapa yang tahu...Jomlahhh?
> Manusia ? Uuhhh?letihnya arini..tak solat lagi nieee?.
> Malaikat - Wahai anak Adam, taatilah Allah dan RasulNYA,kebahagiaan di dunia dan akhirat untukmu. Solat itu wajib bagimu...
> Syaitan - Hey anak Adam, ikutilah aku,kebahagiaan di dunia (sahaja) dan kebahagiaan diakhirat (jangan mimpilah!) untukmu....
> Sekarang anda mempunyai 3 pilihan :
> 1. Anda - Patutke aku biarkan text nie or send kt kwn2..
> 2. Malaikat - Ingatkan pada kawan yang anda kenal (Forward text ini)
> 3. Syaitan - Tak payah
♫Suk@ H@tiL@h n@k b@cE or X.. T@pi B@iK b@cE♫

4 comments.. read them below or add one

KiMiE KiMiE 24 August, 2009 16:01
err...tatau nak komen apa...mcm kene kat btg idong aku pon ada sikit2 nih..hahaha!!
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 24 August, 2009 16:42
hahahhaha...
sume sme jer kan...
xpe kne sikit jerk..
jgn overall cm tu dh lah...
pape pn kalo dh slh tu then sedo xpe r...
ok lah tu...

slmt beramal & berpose..
CEPETCEPET 26 August, 2009 15:17
seLAmat BERposa...
maaF ZAHIR & bATiN DIBULAN POSA..
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 27 August, 2009 09:11
ye sme2... selamat berpose gak.. semoga ibadah puase kite di terima.. amin..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿