♥T@k L@m@ L@gi R@y@♥


yeh yeh yeh yeh...
lg beberapa hari saja mau tibanya Syawal yg mulia..
hari yg gumbira bersama sanak saudara
hurmmmm pasal nk raya nie..
adehhhhh aku pn xtaw r ape lg brg yg aku xbeli..
udah tntu brg2 aku sndirik..
smlm balik keje aku trus g Chowkit g beli almond kedai borong brg2 kek..
murah weiii
nk wt semekot almond london..
hehehehehehehhehe
mlm td wt semekot sarang semut..
byk dapat ade r 6 balang..
cukup r utk 2 buah umah..
hehehehehheheheheh
utk 1 umh lg tu cukup r b4 nie aku dh bg..
xleh lebey2 kang melekat tewus ssh wooo
hehhehehehhe
smlm gak aku g pasang box & sticker kt moto aku
gilak ahhh ganaz sehhhh
hehehhehhehehehhehehhe
dulik r aku pompuan xsalahkan wt moto cm tu..
huhuhuhuhuhuhu
kopak wet aku habis 220 sumenye..
sampai umh dh berbuka..
so mlm tu plak g kuakan duit coz nk g tukar wet raya..
total aku tukar RM700
gilak mcm ramai beno sedara mara..
hahhahahahhahah

ermmmm skunk nie aku g keje berulang dr hulu langat ke kelana jaya...
seb bek pengalaman minah rempit so ok lah xde mslh..
hehehehehhehe
bisa di atur sume ok2 sje..
huhuhuhuhuhuhu..

mlm nie de meeting..
sok plak nk g buke pose kt lua..
khamis my mom plak dtg coz mau shopping..
wallahhhhhh sonoknyer....
thn nie rezeki lebey sket so byk aku tolong mak..
kat ank buah je aku dh perabis 1000
hhahahahahhha
xpe r itu je buah ht aku...

muahmuahmuah si cilik santek berbaju kebaya..
I LOVE My Family


2 comments.. read them below or add one

atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 16 September, 2009 11:37
raya sakan nampak makcik...
amboi3....nk wet raya gak ar...alang2 dah tuko wet tu...ehhehehee....
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 17 September, 2009 09:24
ekekkekeke...

yupssss mmg trase meriah sgt2 thn nie..

tp kan sayep msh tidak membeli kasut dn sepasang lg bju kurung...

kebizian melanda diri...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿