Showing posts from October, 2009Show all
♥.:Bagaimanakah??? Haruskah?? Apakah??:.♥

Arca suria membalik cahaya Menyinarkan cinta tanpa ikatannya Gejolak dijiwa rayu persoalannya Sandiwara ini tiada penghujungnya Di alam mimpi percumbuan dua jiwa Apakah ini hanya igaun Hakikat rindu merasuk san…

♥.:......................:.♥

1) Weekend D ah lme aku xupdate blog nie.. ermmmm padahal terlalu banyak aku nk coretkan, aku nak share.. tp xtaw dr mana mau mula dan akhirkannya.. mmg buntu seolah kehabisan ayat, kata dan idea.. huhuuhuhuhuhuhuhuh.. ape2…

♥.:K@T@~K@T@ SeSeoR@nG bU@t DiRikU:.♥

Tanpa di duga tanpa dipaksa... Ianya terjadi lagi.. Hadirnya tanpa memberi isyarat sama ada bersedia atau pn tidak namu hati membuka seluasnya utk merasa nikmat yg telah lama kabur dlm diri Walau diri dh berkali merasa ke…

♥.:Muhasabah Cinta:.♥

Wahai... Pemilik nyawaku Betapa lemah diriku ini Berat ujian da riMu Kupasrahkan semua padaMu Tuhan... Baru ku sadar Indah nikm at sehat itu Tak pandai aku bersyukur Kini kuharapkan cintaMu Kata-kata cinta terucap indah Mengali…

♥Knape @ku Sedey♥

Hai hati mengapa mesti sedey?? Mengapa air mata mahu menitis??? Mengapa dada terasa sakit?? wahai diri bangkitlah... Bukan ini kali pertama atau kedua... Tejalkan hati Kuatkan diri.. Sudah di bilang jgn mengharap benda yg …

♥Ape2 Aje Lah.. Layan Kan jer♥

xde pe yg best pn aku nk citer.. juz story sket2 jer.. weekend br nie aku juz g open house jer. xde pe sgt yg menarik sebaliknye sume menyakitkan... aku je yg trase sakit.. ermmmmm ade gak pict mse kat umh kak lyn.. dtg dh lewat …

♥BiLe BLey KuWus Nie♥

Otehnye aku skunk makin chubby, ramai yg menegurnya.. huhuhuhuhuh part pipi, part punggung, part pinggang sume sudah kembang semacam... adehhhhh wen hati ssh mkn plak bkn main byk... mmg lh nafsu tp syok leh lupe jap mslh yg d…

setelah kupahami ku bukan yang terbaik yang ada di hatimu tak dapat kusangsikan ternyata dirinyalah yang mengerti kamu bukanlah diriku kini maafkanlah aku bila ku menjadi bisu kepada dirimu bukan santunku terbungka…

**My Holiday**

ermmmmm 3hb Oct 2009 hr pertunangan my old fren Yani... ade gak 2 3 hantaran yg aku buat.. Yani nie kwn dr kecik.. selang 3 buah umah je ngn umah mak aku.. maklom r sebaye kelas pn sme.. so mmg rapatlah.. cume dh besa n keje…