**My Holiday**

ermmmmm 3hb Oct 2009 hr pertunangan my old fren Yani...
ade gak 2 3 hantaran yg aku buat..
Yani nie kwn dr kecik.. selang 3 buah umah je ngn umah mak aku..
maklom r sebaye kelas pn sme..
so mmg rapatlah..
cume dh besa n keje nie xsalu jmpe lah..
dalam baris umah aku tu tggl aku je lah yg xde perkabaran utk bertunang apatah lg berkahwin...
hurmmm mmg merimaskan mse majlis kat umah yani nie...
sume menanya pasal aku...
sesak dada nk jwb...
derang xleh pikir ke bukan aku xnak kahwin..
ingt senang ke nk suke kt sape2..
ingt leh kutip tepi jalan je ke nk wt laki...
tapi fahamilah dh mmg belom jodoh aku...
dh mmg aku belum ketemu dgn someone yg leh jge aku..
mmg lah aku xnafikan sikit sebanyak terase sgt2...
tambah2 sedey bile aku tgk amk...
tapi tolong lah... aku pn ade ht n perasaan...
if jodoh aku lambat aku kne terima lah..
hurmmmmm bile tang kwn2 plak mmg asyik aku jugak yg kne..
msing2 timbul kan kisah zaman skolah..
katenye aku lah paling awal akan kahwin..
tup2 aku rupenye org paling last..
kwn2 lak masing2 ade yg dh beranak 2...
hurmmm xpe lah kan.. smoga kalian bahagia...
aku tumpang gumbira.... u oll my best fren..


********************************************************************************************
pict nie plak mse besday mak aku yg ke 48thn pada 26 september 2009.
hurmmm nie lah saat2 yg paling seronok aku rasa..
sebelum celebrate we all g tangkap gambo 1 family sulu..
then br lah celebrate besday mak..
juz wat kat Pizza Pekan Bahau jerk..
hehehehhehehehhehe
yang xthnnye mak sampai menangis... huhuhuhu mmg terharu weiii..
aku berase sgt tenang ye lah aku masih bujang bile byk hbskan mse ngn family ase sgt2 tenang...
I Love My Family..
muacccccccccccccccccsssssssssssssssssssss

4 comments.. read them below or add one

atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 05 October, 2009 17:02
hhuhuhu...ala...beselah...kene tahan tinge sket la...tknk dgr...pekakkan tinge je la nora..dorang tk tahu masalah kite kan..tahu ckp..ckp dan ckap....
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 06 October, 2009 09:00
hehehhehhe ye loh atie.. derang ckp senang lh kan... bio lh derang nk ckp ape pn......... yg penting kite epy jerk...
huhuuhuhuhuh
Adya A. Adya A. 06 October, 2009 11:46
lalink.....owg winduw banget kat lalink...naper ni.... lamernyer lalink menyepi....owg de wat salah kew...owg mtk maaf kalo ader wat lalink kecik ati...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 07 October, 2009 10:10
yunk.... owg pn windu... tp kebizian melanda diri...
owg ingat yunk yg namo kwn lgik...
hurmmmmm org pn mntak maaf ye kalo de salah silap ngn yunk...

we r still fren 4 ever..

muahhhhhhhh

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿