✿Stress Tahap Gaban✿

Ya Allah Aku rasa sgt tertekan..
Rase mau menjerit
Rasa nk mengamuk sgt2...
Tapi amarah di hati perlu di pujuk...
MySpace

Aku sangkakan kerja gomen senang r...
Ermmm tu r trime job nie dgn ht xrelakan...
thats y leh xcident b4 lapor diri..
uhhhhhhh MySpace
dpt plak kat Sekolah kat umah mak..
Sekolah lama aku.. Tambah tertekan..
Tapi aku sabar try utk blaja n trime kenyataan...

Haaaaa hamek ko lg besar masalah yg datang...
Masalah aku kne blajar aku ok xde masalah...
Nie masalah yg lme sume berbangkit...
Tambah Sakit hatinye beban nie aku yang tanggung..
Tension weiiiiiiiiiiii MySpace
Bile de org tenangkan aku, aku down lh sket..
ingt dh selesai..
alih2 ade lg msalah yg timbul..
ngeeeeeeeeeeeeee
MySpace
sampai bile nk settle..
ngeeeeeeee kalo mcm nie r aku xhingin r kje cini..
menyusahkan aku...
sakitkan kepala otak aku jer....

Tapi aku sedar,
aku kne berdepan gak sume nie..
cemuhan+hinaan+kata2 belakang aku xkesah..
sikit pon xheran...
tp aku pelik...

Nape de rasa PHD???
Nape xnk trime pembaharuan???
Cakap nie lain, kang yg tu lain.. mne satu weiiiii...
Fade up aku weiiiii....
sume org pandai ckp sabar2
tapi aku nie dh pujuk sabar aku
sampaikan aku xleh tdo mlm...
badan penat mata ngantok tapi xleh tdo mcm org lain...
aku stress...
dgn kje melambak2..
mne satu aku nk kejar dulu...

Knape???
nape???
mengapa????
knape aku??
knape bkn dia??
knape bkn kamo???
knape bkn yg lain???

Arghhhhhhhhhhhhhhhh...
sume nie mcm ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!...
MySpace

mmg aku sakit sgt2 skunk nie..
sakit kepala otak aku...
uhhhhhhhhhh
MySpace



aku ase sonok lg mse aku kje swasta...
walauon stress tp xde r mcm kt sini...
sini otak pandai tp mcm ciiiiiii
xfhm aku ngn org2 sini....
talam dua muka...
kje swasta seronoknye de rse tgjwb yg tggi
kita berusaha utk performaance yg baik..
tp kt sini nape meti de rase
"ala ape aku heran gaji ttp jalan"
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
MySpace
nape r cm nie???

3 comments.. read them below or add one

Firdnurjue Firdnurjue 27 February, 2010 10:11
huwaaaaaaaaaaaa..sabo2 yunk..dugaan semua 2...huk3
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 28 February, 2010 16:29
Joe:
huhuhuhuhu thanks sudi singgah & tgglkan komen kat my blog....
ermmmmm sme ke mslh kita huhuhuhu pasti xserupakan.. muehehehhe..

jue:
thanks yunk... mslh senantiasa ade kan... Dugaan betul penuh cabaran.. benar2 menguji kesabaran... btw thank ye yunk...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿