New URL

Salam kawan2...
Saye nk say sori sgt2... MySpace
My Blog terpakse tukar URL n Title...

http://applegtr.blogspot.com/

Pertukaran disebabkan perkara2 yang xpatot brlaku..
Saya sgt sedey pada awalnye andai terpakse DELETE blog nie, maklom r sejak 2008 mule berblogging... Akhirnya kata putus hanya tukar URL..
Alhamdulillah...MySpace

Btw my blog nie juz fo fun, mcm my dairy.. sape2 yg tersinggung sy mintak maaf sgt2...
Tapi ape yg berlaku bukan sbb ape cume de human yg sakit hati wen tgk story dlm blog nie, wen tgk kisah cinta aku..
huhuhuhuhuhuhu...

Kalo lah msa boleh di putarkan semula alangkah baiknye kan...
Pape pon sy mintak maaf sgt2... MySpace

4 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 04 March, 2010 14:17
It's ok sis..xder nyer nk kecik ati or mara pun ..
elok gak tukar xder la sape2 terase hatikan..
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 04 March, 2010 14:23
ermmmm hehehhe i noe u meti sis ema kan..
thanks ye kak.. ;)
Zechs Zechs 07 March, 2010 10:40
hurm ade yg sabotaj ker? lame dah tak gi old blog u busy.

what happen? blog tuh ghaib naper?
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 11 March, 2010 08:51
hahahhha.. blog lme xghaib pon...
ade je juz tkr URL..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿