✿Someone creted for me✿

Tuesday, March 30, 2010

Entry kali nie saja nak bg taw kat korang.. hahahha kepoyohan aku dah terserlah..
miahahahhaah
Mcm nie tetibe kwn blogger de create story n edit photo bout me & his fren..
so aku se xsalah nk bg korang tgk hasilnye..
khakhakhakh

btw thanks sgt2 kat Wan Hazel

Jalan aku berjalan, aku pun berjalan. Aku gagahkan hati aku berjalan. Tetibe je bang boom. Satu lembaga menerjah aku,lembaga itu terbang di awan awan.. Aku terkejut dengan muke yang comel. Omaigod,omaigod, aku terdiam tanpa bersuara. Pergh, comelnye,detik hatiku. "Hai" kata yang pertama keluar dari mulutku, terketar ketar suaraku. "hai bro,what up" dengan suara yang comel dia membalas. Aku terkesima seketika.huis, kate kate tu... Aku masih dengan hati ku yang berdebar debar,terketar suara ku bertanya. "macam mane nak kuar dari sini erk". "ala bro,senang je bro,biasa bro. Lu jalan lurus,tapi ingat bro,pintu keluar akan tertutup tepat jam 5petang bro,cepat cepat bro". Aku tanpa berfikir panjang,aku terus lari mencari jalan keluar,tanpa sempat aku kasi flying kiss.hehehe.

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. hrumm...comel jer picture tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. khakhakha...
    sy jd doraemon.. ang ang ang.. hehehheh


    cikfsya:
    ye lohhh wan pandai edit kan...

    ReplyDelete
  3. lawak3..cte kat bwh 2..kui3...omei pic nie...wowieeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿