✿AKU . MUNCUNG & GEDIK✿

Sunday, May 23, 2010



oke alkisahnye begini...
AKU. MUNCUNG & GEDIK sebenarnye satu kontest..
aku diberitahu ade kontest nie dr cik mek molek miss yani...
miss yani nie baru je jengah my BLOG trus tgglkan jejak sbg follower aku dan bg kontest nie kat aku.. (http://missyaniabdullah.blogspot.com/)
dah lme dia bg taw tp aku bz so today br de kesempatan..
really appreciate cuyunk... thanks yahhhh...
okeh2... nie syarat2 untuk join ini kontest:

menjadi followes tegar missyaniabdullah.blogspot.com
  1. mesti pix single...capel² direject sama skali..
  2. dalam pix tu mesti muncungkan mulut..hehehe...xkisahla cam ner pun ..nak herotkan mulut pun boleh haih...( trend budak2 skung muncung mulut bila bergamba ..kemain lagi )
  3. anda perlu komen kenapa anda suka pic itu oke
  4. korang kena letakkan pic korang yng kiut miut ( mulut muncung oke ) dalam blog korang then sertakan skali ngan link belog missyani ni oke..
  5. korang kena copy gamba kontes ni & letakkan pic kontes ni di side bar belog korang
  6. sekiranya korang berminat korang leh komen di bawah entry ini oke..no need to komen kat shoutbox..susah...letakkan skali url belog korang..
  7. kontes ini bermula 13/05/2010 until 26/05/2010.
  8. terbuka kepada semua


✿ ermm okeh dh bace syarat2 nye mari kita jawab & melaksanakan misi ini...✿

okeh aku ade pict muncungkan bibir yg nie je.. yang lain2 tu ntahlah asenye xmuncung pon..
tp pict nie pon xde r muncung aku cm DONALD DUCK kan kan kan..
pape pon Miss Yani nie sje pict yg sy ade..
MENARIK ke???
haaaaaaa bg aku okeh lah menarik sebab nye xde touch up pape pon.. neutral beauty.. khakhakha.. suke pict nie sebabnye aku buat time br bangun tido & spontan nk snap pict nie.. mse nie aku snap saat dlm keterlataran akibat xcident.. so berangan sendiri muncung2 atas tilam.. kuikuikuikui... suka sebab muke cm budak2.. ye ke??? mukan aku kata tapi orang kata.. kikikikikikiki.... ermmm ade sket editing letak word sebab mse tu aku MMS utk someone.. asehhhhh tp tggl kenangan sudah.. huhuhuhu...




so asenye nye okeh x ciri2 yg Miss Yani nak?? xpelah bg je lah kan.. hehehehehehehe..
pape pon thanx ye cuyunk Yani.. muacssss.


.

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿