✿Alhamdulillah✿

Sunday, May 02, 2010




Wowieeeeeee... Alhamdulillah syukur sangat2 sedikit demi sedikit masalah yang bertalu2 dtg pergi dan selesai... syukur2... Kekusutan bout FB pon dah settle cume kesabaran untuk mendapat maklom balas dari teman2... Blog pula sudah berjaya... yeh yeh kekusutan akibat xdpt ping blog entry ke gengblogger... nie sume atas bantuan member KAIZEN.. wahhh sgt2 teruja dan sgt2 berterima kasih... ngeeee rase mahu melompat-lompat guling-guling mcm sinchan.. lalalallalala... alahaiiiiii gumbira sgt2 lah.. xterkata...

senyum lebar je nie...
tapi sedey jugak sebab profile gengblogger jd kosong sudah.. padahal before nie dh byk entry di ping blog.. huwaaaaaa....

so nie my nu link kat gengblogger LOVILLEA



lalalallalal... so xde lah nk susah hati lagi... hope epy lah utk seterusnya...

You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. mcmna leh settle tuh?

    pasal feed ke?

    ReplyDelete
  2. Kaizen:
    ha'a feed xaktif.. blurrr gak cm ne nk timbulkan feed seperti yang di ajar2.. last2 td sy copy paste feed yg di beri oleh kamo.. kikiki tgk2 menjadi.. alhamdulillah.. macheh ye KAIZEN


    chenurulhusna:
    welcome.. hehhehehehhehe.. bantuan dr kwn.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿