✿✿CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN✿✿

Hohohoho

TAG datang lagi!!!!!

hehhehehehhe

acctually nora dpt TAG nie from my nu fren

iaitu si gadis cumil KECHIK gelarannya...

sila lah click link dia meti dpt tgk senyuman yg menawan ^__^



"CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN"

hohohoohoh...
alahaiii mne nak cekau pict senyuman aku yg menawan nie??
hahahhahahahha
menawan ke senyuman NORA..
hoh=.=
MALUnye ^___^

ermmmm xpelah cari punya cari
haaaaaa rase2 nielah paling menawan... kotlah ea.. hehehehhe...
yok tgk...
...
...
..
..
..
....
..
..
..
..
..
..
....

Tadaaaaaaaaa....
yabedabeduuuuu
nielah dia senyuman nora. untuk kawan2 sume.. hehehehe

hye!

hhuhuhuhu..
nielah pict nora..
senyuman utk korang sume...
hehehehehhehe..
sape yg dh kenal ngn nora okeh je korang silent k..
sape xkenal lagi haaaaa nora byk nick name
kat FB Bloodberry Chocolat
kat BLOG Lovillea
sometime BERRY
sometime NOR3LL
hehhehehehhehehhe


sebab apa NORA suka senyum??
sebab dengan senyuman dpt merawat kelukaan..
mcm lagu kumpulan DEWA
"hadapi dengan senyuman semua akan baik2 saja"..
so korang kalo de mslh senyum je lah..
biarlah di sebalik senyuman tersimpan sebuah duka..
chehhhhhhh kunun2...
mcm ayat kat pict NORA tu kan.. hehehehehhe

alahaiiii kne TAG pulak.. kat sape erk.. ermmm my tayunk sume meti suke nie.. best2...
ermm ok tayunk sume nora nak kasi korang CONTEST nie

cweet aiin
cweet fyza
cweet linda
cweet ila
cweet nadia
cweet reinie

sape lagi yg cweet erk... erm erm erm kalo teringat nanti nora TAG korang ea kawan2...

senyumlah senyumlah ahaiiiiii cek mek molek...
hehehehehehheheh ^___^

{ 9 comments.. read them below or add one }

embun d tengah malam embun d tengah malam 09 May, 2010 16:04
kena senyum lagi tu ..bagi sampai telinga..hehehhe
Che Kechik Che Kechik 09 May, 2010 16:05
smile when it hurts..
dat way people wont worry..
da best! =)
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 09 May, 2010 16:12
HAFIZ:
hahahahhahha kne senyum lagi ea???
sampai ketelinga ea.. hamboiiii cm nak nk buat erk???
HonEyBuNNy HonEyBuNNy 09 May, 2010 21:12
Yes2,..nak senyum jugak...ehhehe..tq yunk..nti ila wat ok...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 09 May, 2010 21:51
Kechik:
huhuhuhu.. biar pon berduka senyuman penawarnye.. heheheh


Ila:
ik tayunk cepat2 wat nk tgk senyuman kamo pulak.. ehehehe
Nadia arRumaisha Nadia arRumaisha 10 May, 2010 09:37
tenkiu darling.... ti owg amik....tp manis kew senyuman owg...hahahah...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 10 May, 2010 11:47
Nadia:
yunk ye loh u nye senyuman lg manis dr i taw.. miahhhhhaa
~ ReD ~ ~ ReD ~ 10 May, 2010 14:08
alamak!! mana pulak nak cari pic senyum smpai ke telinga ni...:D
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 10 May, 2010 17:32
linda:
hahahahhahah cr yo lah search dlm album kamo.. ahhahahaha

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿