✿Dugaan dtg menguji✿




Alahaiiiii aku dah tak tahu ape lagi nak kata bila mne dugaan datang bertimpa2...
Datang benar2 menguji tatkala aku sedang tergapai2.. Ya Allah sesungguhnya aku benar2 tak berdaya.. Hapuskanlah segera kedukaan & kekecewaan dalam diri ini, luputkan segala memori yang mengganggu hari2 ku...

Hari nie 1 May.. Labour Day.. tapi dh mmg hari nie cuti so xde rase ape sangat... busan susuk rumah.. dalam keadaan hati yang sedang bengkek... sebengkek kuih bingka (ehhh ape kne mengena ngn kuih plak nie,, adoiiii)Mcm nielah ringkaskan cerita yg bercelaru nie...
Semalam aku sgt2 marah + bengang + bom atom nak meletop = kebabommmMmmmMMmm..
Account FB aku incorrect email... OMGknape bley mcm nie.. padahal mlm tu aku baru je on9.. mcm mne pg2 dh xboleh open.. Bukak lah email.. tup tup mmg shitttttttt... xboleh jugak my password salah.. haishhhh knape leh jd mcm nie... so usaha open email... ok alhamdulillah berjaya.. berusaha plak open FB.. huhhh still incorrect email.. puas juga Juruteknik kat sekolah aku tolong tapi hampa tak berjaya jugak.. So dgn menggunakan VIA SMS aku post status.. uwaaaaa boleh pulak... haishhh ada DAJAL yg mempunyai PHD... telah menukar my email.. bile di kaji email utk account FB telah ditukar.. persoalannya sape yg menukar????? patotlah xde report dalam email setiap kali berbalas komen menggunakan VIA SMS.. haishhh mmg pelik nie... email plak seolah diceroboh... all sent item & document yang aku save ilang musnah.. SAPE PUNYA KEJE nie.. aduhhhhh....menangis jugak aku sebab menahan amarah di hati..sedey sgt2...

tanpa melengahkan masa around 1-2 pm aku create nu account FB
dengan pantas.. nasib baik aku sempat add my account yg lme & accept gune VIA SMS so dh jd fren... pantas aku tukar VIA SMS ke account baru.. uhhh lega...
hope sgt2 kwn yang dh sedia ada approve account baru aku nie...
sangat2 sedey.. satu keje aku xdapat buat.. tapi alhamdulillah sempat gak aku hantar PERGERAKAN GAJI BIASA 2010 ke Jabatan.. alhamdulillah...sungguhpun mcm tu aku masih susah hati, sebab old account FB aku xdapat nak delete... sebabnya aku xdapat masuk.. ARGHHHHHHH!!!!!!! sape lah dajal sgt2 nie... aku nak tuduh tak de bukti tapi before nie someone nie penah change setting my account FB.. wen dah settle semua baru dia bg tahu yang dia masuk tukar private setting & picture... Bile ditanya mcm mne boleh open sedangkan xtahu my password.. oohhh HACKERS rupanya dr email dia tahu bukak account FB, email & mcm2.. OMG
patut ke aku tuduh?? ohhh tidakkk aku bukan nak menuduh.. tapi sape punya angkara???

Today seharian aku mengadap my lappy.. dengan harapan aku dpt sempurnakan acoount FB baru.. nasiblah after clash aku awal2 dah tukar URL blog.. uhhhhh..

jiwa ku benar2 kacau... benci sungguh keadaan mcm nie...
i noe i'm not alone because Allah owez beside me, my fren & my family...
Thanks GOD thanks ma fren...


2 comments.. read them below or add one

Zechs Zechs 01 May, 2010 23:29
hacker? tu bkan hack tapi tu NOOB, hacker tak wat kerje bodo kat FB orang!!!

pe dia dapat ye hack FB?
noob! geram tol bile hacker naik name nih..

hack ar BNM ade gak pekdah.
nape tak wat repot jer?
privacy diganggu smpai email pun die geledah tu,
skrang dah ade akta dah leh dakwa die.
apepun pun sabo ok..

kerana noob seekor, abis hacker kna tempias bisa...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 02 May, 2010 13:30
Zech:
hurmmm ntahlah xtaw nk ckp pe2 dah..
mmg b4 ni sgt2 marah dan berasa sedey.. :(

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿