✿Bermanja✿

Monday, May 03, 2010

Kuikuikuikuikuikui... ketawe dulu... hahahhahahahahh hikssssss... sengal aku nie... hari nie sangat2 xselesa.. almaklum r 1st day... hurmmmmm tapi mood ok jer... senyum je loh.. epy2.. cumil plak hari nie (2 3 org cikgu habaq kt aku td) *blushing* seketika.. miaaahhhahhahaahahahaha... ermmmmm siap keje pagi tadi aku berblogging coz dpt TAG & AWARD...

kol 1.00pm aku balik rumah.. vrommmMMmmm moto ku slow je sebab dah sampai.. hahahahhahahahha maklom r skolah ngn umah mak den dokek yo... Tujuan balik tgh haru pon sebab nk kemas rumah.. maklom r semalam dok sesowang omak & abah tade.. sgt menakotkan mlm tadi... ngeeee.. ehhhhh ape cer aku melalot nie.. padahal nak habaq kat korang aku balik umh lunch hour sempat aku kemas umah tapi xsempat makan.. hohohoho... tapi yang BEST nye aku dapat manjakan diri dgn...
....


...


....



...


...

...


...



...


...


...



...
......




...




LIFEBUOY..

arghhhhh wangi wangi wangi.. segar bugar badan ku utk msuk skolah ini petang.. hahahhahahahhahaha....
sempat babe aku epy aku wangi.. hurmmmmmm ceria & senyum sampai bile2.. hope so >.<

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿