✿TAG: wasiat✿

Walaweiiiiiii
dpt plak wasiat haaaaa...
den dapek lombu.. adeyyyy
bapak den nye lombu dah kono jual
nie plak den dapat wasiat suh jge ini lombu..
alahaiiiiii kojo lobeh den haaaa...

Ms. Noorfa

telah mewasiatkan aku seekor lembu..

okeyy nie de syarat2nye... jom kita lihat O.o

  1. Letak link orang yang memberi tanggujawab
  2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active-
  1. Tayunk Fyza
  2. Tayunk Reine
  3. Tayunk Atie
  4. Tayunk Jue
  5. En. Wan
  6. E. Embun
  7. E. Fitri
  8. Tayunk Red Linda




3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

p/s - jemput la amik beliau ni ekh...if da dpt dr blogger len..abaikan je invitation ni..okes...



4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

:: Baring & layan

FB via sms

:: Peluk spongebob

:: Kudap~kudap

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:


:: Cipan goreng

:: Tapir sup

:: Siput Bakar

(miahahahhahah alahai ye ke.. gilew dowhhhhhh)


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK


:: Old account dah 3**

tapi malang

ade yg dengki

:: nu account 220 (sgt sedey T_T)


7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...


:: HoHoHo birlah rahsia...

tapi now xde special so xperlu jwb lah erk.. O.o


Haaaaaaa nie lah lembu yang di wasiatkan kepada aku...

alahaiiiiii mmg xde sape sanggup nak jaga...

bapok ganaz... mrempit je kojo ea....

alahaiiiiiiii....

sape2 yang menerima wasiat nie jaga elok2 ea...





4 comments.. read them below or add one

FyZa FyZa 03 May, 2010 16:59
haha..mcm2 la..comey tul lembu 2 rempit..btw tengs ya..nti i wat eh..hehe
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 03 May, 2010 17:26
fyza:
hahahhahahha.. alahiiii u letak je lah cm ne lembu pon u nak... hiksssss sempurnakan je wasiat tue....
~ ReD ~ ~ ReD ~ 04 May, 2010 10:03
mekaceh sebab pass lembu rempit kat i.wakakak

nak jaga mcm mana kalau lembu tu mmg nak menempah maut.xpe2.try jugak la jaga.haha
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 04 May, 2010 15:52
hhahahhahhahaha.. ok yunk thanks..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿