✿Akhirnya Ketemu Jua✿

salam kawan2 sume...
wahhhh lama sgt2 tidak berblogging..
sgt RHENDU bohhh...
maaflah ye kebizian melanda diri
tambahan bercuti ke JB..
ermmm akan ku bls sume kunjungan kalian yaaa...

actually nora baru balik dr JB..
dari hari khamis ke JB bersama cik JUE
coz mahu attend weeding cik ATIE opssss now sudah Puan Atie
hehehehehehehehe
alkisahnye begini..


mereka berdua nie adelah kwn alam maya nora
sudah 4 tahun nora kenali mereka..
macam tak caya je selama nie berkawan walhal xpernah ketemu...
tapi awal tahun hari tu nora sudah jumpa cik JUE di Kuantan
syukur berkawan sampai sekarang.. gumbira sangat2..
begitu juga ngn Puan Atie mcm xcaya akhir nya dapat ketemu &
bermalam di rumah pengantin perempuan..
Thanks sangat2 sebab percaya berkawan dalam internet..
perkenalan bermula di satu chatroom xingat ape namanya..
berpindah ke friendster + YM + BLOG + FB = meet
wahhhh dasyat2...
Thanks a lot coz being my fren..
muacsss mampat2...
ermmm pape pon yg penting niat berkawan kan... alhamdulillah...

mereka berdua ade gak BLOG..
so u all leh tgk blog mereka yaa.. heheheheh ^__^
boleh clicks nama they all or dis pix.. hehehehehe



so dapat attend weeding ATIE sgt gembira xterkata..

"congratulation to ATIE FAHMIE
semoga kekal hingga akhir hayat dan
juga berbahagia melayari kehidupan sebagai suami isteri.".
.

pix banyak tapi masih dlm proses mengumpul.. heheheheh
so hy nie je pix keseluruhan b4 we all berpisah
selepas shooting aoutdoor di Taman Istana Johor Bahru
termasuklah budak2 photographer yg membuatkan nora tambah sengal..
BTW sgt2 epy yang xterkata..
Thanks God ketemukan dengan rakan2 baru yang sedia menerima diri ini...




1 comment... add one now

atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 02 June, 2010 09:06
hahaha...akhirnyer...
post gak kisah 3 sekawan neh...
ekekekekke....
syiokkk dpt kumpul gini da mcm adek beradik jek..
hehehe...


p/s : mase photoshoot tu sumer sengal...sumer giler gambo...ekekekeke...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿