✿Bangga sangat BABE✿

Thursday, June 17, 2010

Pengumuman-pengumuman Siapa yang mau bantu Tolong aku kasihani aku Tolong carikan diriku kekasih hatiku Siapa yang mahu..


Hushhhhhh pe aku merepek nie... aku bukan tak laku Cuma lom ade jodoh je utk aku saat nie.. so sabaq lah wahai hati...

Ok2 mukan itu yang aku nak kasi taw kt u ols... nie haaaa aku jalan2 cari buah hati singgah sekejap di kedai kopi... (merapu plak) ok2 aku straight to d point ok...

Baru2 nie aku de join contest PHOTOGHENIC... penganjurnye meti lah yg cumil omeiii cute gituuuu sape lg meti r


CIK YEYEN a.k.a Izyan Izzaty


... haaaa dlm aku membace syarat2 aku sempat click jd follower sebabnye itu salah satu syarat nye...

haaa gilew kentang xsangke bebenolah aku bile aku merupakan follower ke 500... wahhhhh bangga bangga bangga... dan terserlah KEPOYOHAN aku..

huhuhuhu.. so nie mukan niat utk aku kte mesti aku menang join contest tu.. ohhh tidak nie mukan credit utk aku ok... cume aku trase seronok

wen jd follower pada nombor yg mcm tu... silalah lihat kalo korang xpercaya... now percayalah pada kata2 aku ok... blog nie simple suke tgk cik adik manis owner blog nie.. alahaiiii cm nk yom yom yom mucssssss ketat2 je loh...




Pengembaraan aku diteruskan.. sambil aku click nama2 yg terjah kat shoutmix aku..

Haaaaaa aku ajak my sinchan jalan2 (sekadar perkataan walhal xwujud sinchan sebelah aku time tu) dan aku click kat shoutmix aku... ade nme sorang mamat nie haaaa abg encem lagi machooo nie



abgFeroz


... singgah sekadar berblogwalking tapi jenis aku mukan tgglkan jejak kt CHAT je rajin gak aku bce entry (kepoyohan aku terserlah) dah tu ape lg meti lah aku follow blog dan aku follow abg feroz jugak.. tu r routine aku wen berblogwalking.... uiksssss xsangke betul ye sbb aku jd follower ke 400.. waaaaa sangat teruja aku melompat2mcm katak... tapi imagine aku je walhal aku xbuat pon...


hehehehhehe haaaa korang tgklah tanda anak panah tu ye... Abg Feroz sy

nak hadiah boleh??? Hehehhehhe... [

Blog abg feroz nie sonok gak kalo lepak sbbnye penulisan dia sgt sempoi... aku pasti akan menyemak di sini.. tggu ye abg feroz... tapi bile dikaji2 ku sangka benar2 abg pada aku walhal si feroz nie muda dr aku.. adehhhh xleh r aku pggl dia abg kne pggl adeq feroz.. mcm tu kaa??? Hahahahahaha..




Haaaa nie br je 2 org.. nnti2 if aku jln2 lg dan jd follower pd nombor mcm tu boleh r aku mencapap buat entry pasal blog korang... korang xsuka tak ape.. aku xpakse.. muahahahhaa.... nak kate aku poyo??? Ohhh silakanlah dah mmg hakikat aku poyo.. hahahahhaha.. ape itu POYO erk?? Lupikirlahsendiribabe!!!!!!!!!!

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. salam ziarah...

    nak cari kekasih hati ke? nanti saya carikan.. ahaks..
    salam perkenalan erk

    ReplyDelete
  2. aiks..sekali dua org dpt nombor cantik...feng shui sgt baik kot hr ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. fuiyooo...500 dan 400 tu..bukan senang nak dapat..hehe tahniah

    ReplyDelete
  4. Ataicha:
    wslm.. hehehehhhheh
    ha'a lah ngah mencari.. nak tolong ke???? wahhh suke suke suke..
    hehehehehhhe
    salam ukwah di hulur ^__^

    ReplyDelete
  5. cik aidacomei:
    yuhuuuuuu tu r suke sgt nk jd follower pd no cm tu.. ehhehhhe

    ReplyDelete
  6. bagus2.........hihihi...... miss u

    ReplyDelete
  7. hahahah baru jumpa entry nie..
    hahaha disebabkan panggil abg.. meh sini abg nak kasi adik gula2.. bdak2 xbley pegang byk2..
    sebijik ckup la kowt :) hahaha

    ReplyDelete
  8. Nadia:
    hehehehhehe... tengs yunk dr dulu byk tlg org.. muacsssss mssyouu gilakssss

    ReplyDelete
  9. Feroz::
    alahaiii mse post entry ni mne taw kamo tu adeq.. hahaha..
    xpe lah nk jugak gula2... nak lebey2..
    tp kalo bg coklat lg bestlah..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿