|✿| Bayar Hutang |✿|

Sunday, June 13, 2010

Hohohohhooh…

sinchan siul-siul balik jalan2 g amik barang dan lunaskan hutang…

Ok nie sayep de dpt TAG from Mr.Sheypull encem macho..

muacsssssss (alololo namo maloooo2 ye syepull)


Actually ngn mr.sheypull nie br je beramah mesra cygs2 hug2 (ehh terlebey sudah)


so sgt2 hargai atas pemberian yang baik budi dari mr.syepull.. tambah2 sygsss cm nie lah.. muahhahaha…


Ok2 kang merapu keluar kegedikan sayep… haaaa mari lihat TAG yg di beri…



Urmmmmmm alahaiiii mmg mcm perli aku je lohhhh AWARD nie..

Mmg sayep skunk kuat makan.. terase sentap grrrrrrrr…. Hehehehe tapi ttp sy suka… wieeeeee





Waaaaaaa jatuh chenta bebeh… mmg cute lohhhh….

Tgk r cute kan kan kan(kasi jatuh itu kepala)



stop walkin away.!


Ermmm dah amik barang & byr hutang… kne buat pe lagi erk.. ic de soklan plak.. kne amk exam nie.. exam PTK cm nie kan best.. muahahhahaha… jommmm bebeh

-

pe usaha kowng tuk chantek kn blog.??


::jalan2 blogwalking g jengah umh kwn2 office kwn2 lepaking sambil belajar mne yg patot::

-

website yg bantu anda meng edit


::alahaiiii bab website nie sayep buta it sket… so editing editing xbpe pandai.. men hentam saja.. asal jadi tu men explore je lah…::


5 perkataan yg menggambarkn diri anda


::Sengal::

::Blurr::

::Tegas::

::Manje::

::Gediks::



Ok ingatkan sayep dah settle rupanya ade lagi… alahaiiii mari lah kita layan sme2… bolehkan kan kan


INI ADALAH PESANAN DARI PENAJA

-hanya 40tahun keatas saja yg buleh tgok-!



Ouchhhhh chekcinyerrr…

Auw auw auw CUTE habis bebeh…

Nie mr.syepull bg jugak…

Jommm bce syarat2nye…


-syarats.syarats-


kasik kt 10 owg && sebab

::kat my cuyunks lah tapi tak terletak nama boleh x??? bg taw kt cbox je::

::sebab sayep mahu kalian berjalan2 mcm sayep dan langsaikan hutang piutang ok my cuyunksss::


ckp tengs kt owg yg kasik award neh

::hohhohhoh MEKACHEH tak terhingga ye Mr.Syepull sudi bagi AWARD nie… muacssssssss siap de lop utk kamo haaaa...::


adakah anda terharu.??

::uhuk uhuk uhuk.. sob sob sob.. mmg terharu sgt2…

sebabnye sy ngn Mr.syepull baru je berkenalan saat ini.. Jadi sy xleh thn air mata nie…

Ouchhhh nanes berbaldi2 dh… muahahahhaa….::

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. Menagis je epul bace TAG Nra niew...:)
    pepun TQ ek sudi jawab TAG yg x Sebrape HebaT neiw..

    ReplyDelete
  2. Shey pull:
    haaa :o awat plak nk nanes nye??? ishhhhh....
    ok je suke je jwb.. tengs gak sbb sud bg kt nora...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿