✿ CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA✿

Thursday, June 24, 2010

Hohohohoho sinchan bersiul-siul...
hati girang mahu join contest... kali ni saya join contst dari ASADA
seorang blogger yang boleh dikatakan hebat..

CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA

Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST milik anda.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti.
  • Copy banner contest. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke ENTRY CONTEST.
  • letakkan link atau url entry anda di RUANGAN KOMEN ENTRY CONTEST untuk diterjah. selesai..
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010..

OK ols dh tgk syarat2 kan... so saya pun nk jugak mencuba walaupun xde pict yang menarik nak di pertaruhkan.. maklom lah snap pun sekadar gune HP yang berjenama cap ayam.. ngeh ngeh ngeh...
ok lihatlah koleksi gambar yang di rasakan menarik...

tadaaaaaa.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*

pict nie di snap suka-suka xde niat nak posing
juz tibe saat tu my fren snap juz gune i-phone..
sori lah saya tidak edit apa2 hanya jadikan hitam putih saja.
mase ni ada pesta belon panas di putrajaya.
saya lupa tarikhnya yang pasti dalam tahun nie juga..
tidak plan mahu ke sini tapi jejakkan kaki juga.. pergi bertiga sahaja...
pict ni di snap mase we ol nak balik.. ngeh ngeh ngeh.. spy sgt enjoy..




haaaa pict nie plak mcm kanak-kanak riang sedunia kan.. lihatlah kesengalan kami.. masa nie di marrybrown, seremban 2 sebelum we ol tgk muvie.
kecoh sakan maklomlah mse tu kedai sume dah nak tutup..
ngeh ngeh ngeh..
mase kecik-kecik tak puas main.. jadi kesempatan yang ada nie kami gunakan
snap hanya gune HP sahaja...
Masa nie berjalan sakan & enjoy sakan...






haaaaaaa kali nie pict yang sempoi.. perjumpaan dengan beberapa rakan yang masing-masing punya komitment tersendiri dan duduk jauh-jauh..
sekali dapat jumpa perangai masih tak berubah...
mahu taknye masing-masing masih sengal.. btw epy sgt2 taw...
mcm nie anak2 melihat pun tergelak...
sangat-sangat seronok..
pict nie di snap gune HP juga..
Mandi manda di Port Dickson pada bulan November 2009
Bukan senang nak berkumpul mcm nie...
tak semena2 we ols yang still perangai mcm budak2
mahu main benda alah ni.. Banana kot namanya..
hhehhehe...
ntah bila lagi dapat merasa mcm nie..
masing2 anak dah bertambah
tapi aku jugak yang single mingle..
hehehhehehe

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. ngee~ tQ sudi join..

    penyertaan d terima. dh link nama kat senarai peserta. asada pilih pic kedua ea.

    gud luck! (^^,)

    ReplyDelete
  2. Asada:
    ngeh ngeh ngeh,
    ok.. thanks approve ^_^

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿