✿GiveAway OSHA✿

Thursday, June 10, 2010


|| wahhhhh cumil nye felt nie... so sebab kecomelannya aku join ||


~Nak Join giveaway ni mudah je..semudah belajar ABC..hehe..
cumil sgt2 FELTnie.. hope dapatlah kat tgn aku~

1. kena la jadi follower blog ini dan juga OSHACRAFT
2. Buat 1 entry paling simple je tentang giveaway ni beserta pics di atas..1 perkataan pon xpe..haha...
3.then jgn lupa linkkan blog OshaCorner dan Oshacraft dalam entry korang k..
4.sila tinggalkan URL blog korang kat komen k..



tarekh tutup: 12.6.2010

Pemenang akan dipilih menggunakan sistem RANDOM dan akan diumumkan pada 13.6.2010

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. hai yunk..hehe..thanks ye sudi join my gA...
    sori lambt respon..bz cikit lately..huhu..

    ReplyDelete
  2. Ms.Osha:
    tenku so much yunk coz come here my blog.. huhuhuhu....

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿