✿GOAL~World Cup✿

Saturday, June 12, 2010

World Cup kembali terjah mengusik mencuit ribuan hati peminat… yehhhhhhh saatnya telah tiba…


Malam hari pasti ramai yang sedang menyaksikan perlawanan bola sepak dunia yang bermula dengan Afrika Selatan vs Mexico


Bila saat nie aku teringat saat muda mudi aku dulu mse student di Kuantan.. wahhhh gilew kentang melepak menyaksikan bola di kedai mamak… tapi mase tu berdua… hehehehhe de bf lah katakan so leh r lepak sekali r ngn kwn2 lain (dating bola time ne)… kikikiki… mmg chelonok gilew zaman study dulu.. ape kesah tambah2 tme esoknye xde class.. arghhh sgt2 seronok..


Mcm2 gelagat boleh tgk.. ish ish ish… kenangan lama menggamit kembali…

Paling syok tgk team yg kita minat main… haaaaaa tambah2 bila saat ini


yang terjadi mahu ade yang molampat mmg mcm2 ragam saat tu.…

Bila je GOAL conform pihak yg menang akan buat aksi2 yang mcm2 tanpa segan dan silu,…..


Itulah penangan WORLD CUP



Tapi tahun nie saat nie aku xdpt enjoy mcm tu lagi…


::1st now aku dah dok kampong duk ngn mak abah sebab bekerja di kampung aku membesar::


::2nd xde port leh lepak tgk bola d kampong.. ehh silap2 ade tp aku xde geng.. ramai pon lelaki.. glew kentang if aku juin lepak kat kedai2 mkn..::
abah pon xbuat mcm tu..
(keadaan di kampong membataskan segala-galanya)


Kalo kat KL nie arghhhh pasti awal2 dah de yg mengajak utk pergi menonton… sanggup yg jauh dtg dekat.. kikikiki… then hr nie dpt msg dr my-X.. hahahah dia pon teringat penangan World Cup

tapi tahun nie xboleh lagi lah nk mcm tu sebabnye dia sudah punya isteri.. huhuhuhuuhuh.. sob.. sob… sob…


Pape pon aku ttp enjoy layan world cup kat umah bersama mak & abah… best jugaklah.. ehheheheheheh


So korang meti de cara korangkan.. yang mne student sonoknye tgk ngn kwn2… yg dh kje pon pe kurangnye sampai demam2 lah katakan… yg de psgn chenta hati pasti dating bola namanya.. kikikikiki..




::tgk r pict kat bwh nie.. semangat BOLA..ouchhh chekci.. kalo aku pakai cm nie pegi tgk bola kat kedai mamak cm ne erk??? org gelakkan x???::





Enjoy Bola…

Makan Bola…

Dating Bola…

Mandi Bola…

Tido Bola…

Mimpi Bola…

Bf/Gf Bola...


You Might Also Like

1 ♥sweetcream♥

  1. bagi kat dieorg pakai kebaya nnt boleh jadi jutawan..org sana tak cukup pakaian..ahaks

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿