✿Honey~Nota Cinta✿

Sunday, June 13, 2010

Hari nie dengan perasaan yang dalam kejiwangan aku xtahu kenapa nak ku type madah nie.. walhal sudah berkurun madah nie ku biarkan bersemadi di dalam DAIRY.

Walaupun MADAH nie dh lme tapi aku suka akan bait2nya...

Tapi aku bukanlah seorang yang puitis Cuma aku nie mmg jiwang...

Suka ngn madah2 nie.. tapi bukan madah berhelah ok...

Silakan baca... sudi2 lah ye...


Honey,

Kerana kelukaan kau & aku bertemu

Kerana dendam sebuah luka kau juga ku sayang

Namun sebak hati ku bila memikirkan

Kau hadir dalam hidupku untuk apa & kenapa

Kerana itu kelukaan berlalu pergi


Honey,

Jangan kau benci akan hubungan ini

Kerana kejadian itu kita bertemu

Kerana sebuah luka tempat mu di hati

Usahlah kau ragu aku tetap gembira disampingmu

Walaupun sebelum terluka aku pernah tersenyum


Honey,

Jangan kau marah bila aku melakukan salah

Kau kan tahu kisah silamku

Kerana insan sama jenis denganmu pernah bertakhtah di hati

Tika itu dia unggul di mata ku

Kerana dia pernah menyebut cinta padaku sama seperti mu

Dan aku separuh mati mempercayainya

Lalu aku dikecewakan

Hidupku jadi tak keruan

Kerana itu aku cukup derita

Mengertilah wahai sayang aku mengharapkan

Ketulusan hatimu dan sedikit kasihmu


Honey,

Jangan kau dendam akan kelukaan lalu

Hanya kerana dia yang pertama

Hanya kerana dia kau yang kedua

Walau kau datang selepasnya

Kasih sayang ku padamu setulu hati

Ibarat kaulah yang pertama bukan sekadar sebagai pengganti


Honey,

Kau perlu tahu tak betahku mengenalimu

Tak mungkin kita berbicara jika bukan kerana luka

Yang telah melangkah pergi dalam episod hidup ini



Haaaa cm ne?? Gilew kentang x??? Hehehehhehe

Actually nak habaq kt korang yg aku join NOTA CINTA coffee-mate coffee

Tiap hari syg xlengkap coffee tanpa krimer...

Lazattttttttt!!!!!!!!!!!! Membuah chenta berpanjangan...





You Might Also Like

13 ♥sweetcream♥

  1. Fuh...jiwaNg nye dia...tp nie dah lebih 30 patah perkataan..:)

    " awk..kopi saya sunyi tanpa Creamer Coffemate awk..:)"

    ReplyDelete
  2. Shey Pull:
    hahahahahaahahaaaha nie kan mukan madah yg bg kt contest tu.. madah yg di beri lain dr yg nie.. tp de gak amk sikit2.. muahahaahahha... kan muleh hantar seberapa byk pon ;) wieeeee

    ReplyDelete
  3. wani:
    ahahahah nasb lah ayat je yg gile mukan sis.. miahahahaha

    ReplyDelete
  4. uit..nak nanges baca nie..nak nges nie..hehe

    ermmm..mmg terbek lar..nie boleh buat lirik lagu tau..;)

    ReplyDelete
  5. Fazrul:
    huhuhu trbaeekkk dr ladang ke hape??
    hehehehhehe
    mache2.. namo nanes2 lah tu juz luahan kata2 hati..
    lirik???
    genre ape yg blh msuk nie?

    ReplyDelete
  6. haha.
    good luck.
    jgn manis sgt nanti kencing manis.
    wakakakaka~

    ReplyDelete
  7. yunk...fuhhhh..ayat sdn.bhd ke neh??ngeh3....terbaik...

    ReplyDelete
  8. Hizami:
    heheheheehhe xpe krimer xmanis sgt but lemak.. arghhhhh menyegarkan.... hehehehhe tengs..

    ReplyDelete
  9. Ila:
    ha'a lah yunk.. tp tahun 2006 puny ayat,.. kikikikiki.... tggl kenangan je yunk.. huk huk yuk

    ReplyDelete
  10. boleh tahan bermadah..cair2..hehe..anyway good luck in the contest.. :)

    ReplyDelete
  11. ejum:
    alahaiii namo cair2 mukan ice cream pon :)
    welkam actually ramai lg rakyat malaysa yg puitis :D

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿