|I| Template yang Menyesatkan |I|

Saturday, June 12, 2010

ok nak riuh sekampung nie...
miahahahah...
gelak dulu baru nak crita...
okkk cm nie...
korang de prasan x header (template) aku dh berubah???
de perasan x??? (kalo ade kasi jatuh itu kepala)
ok.. aku mmg suka header yg lme.. simple & kemas...
nie dia aku kasi korang tgk...

(sori ler lupa nk crop plak)

ramai kte comel & kemas

TAPI...

haaaaaa disebalik header yg di kata cantik & kemas nie
sebenrnye boleh menyesatkan..
korang de pasan pape yang xkne x ngn template tu???
kalo korang perasan mmg terror sebab aku kategori bodoh
mau tak nye.. pilh header tgk sepntas lalu...
aku gune dh 2 mnggu tapi baru semalam aku perasan...
maiii nak bg taw sebab pe aku kata header nie menyesatkan..
korang tgk pix nie..


haaaaaa yg aku circle kan tu ade lah lambang SALIB
perasan tak korang nie (ye kan je lah ea)
aku tergamam mse nampak benda alah tu.. mengucap panjang aku..
beristighfar aku mse tu...
Ya Allah haii pandainye org kafir kan...
terang2 cara halus dia buat utk kaburi & sesatkan kita...
terutama sy yg bodoh nie..
huhhhhh...

wen taw bnda tu ade trus aku tukar header baru... dah xtaw nk plih mne dah so nie je lah ye.. xtaw lah kot2 nanti aku jumpa lg cweet aku tukar lah ye...
jgn marah taw..

so moralnya:
berhati-hati di mana jua anda berada & di dalam apa keadaan sekalipun.. ingat tuuuu...
selamat berhati-hati ^__^

You Might Also Like

11 ♥sweetcream♥

  1. Kasut Puma pun ada nama Allah jugak.. Lagi la teruk.. Masuk web saya untuk tau lebih lanjut

    ReplyDelete
  2. hoh! everywhere la mende2 cmni...hishhh.payah betul..

    ReplyDelete
  3. gulpss.....
    baru pasan lor...huhuhu..
    aduyai...
    kene lebih hati2 lepas neh....

    ReplyDelete
  4. huh.............sayang sunggoh darling...template tu memang dah cantik tapi ader plak mende yg menyesatkan camtu....

    ReplyDelete
  5. salam..wah x perasan la ade lambang tu..nasib nora perasan kan

    ReplyDelete
  6. memang bikin spoil btl lah theam 2..:)

    ReplyDelete
  7. berhati2 lah len kali... ahaks~

    ReplyDelete
  8. Kawan:

    itulah kan kita perlu berhati2... nie sume leh menyesatkan... hurmmmmm

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿