✿Langsai H.U.T.A.N.G✿

Friday, June 25, 2010

b4 langsaikan hutang nak mintak maaf terlebih dulu sbb nya xdpt postkan n3 nie pd hari jumaat
kesibukan melanda diri seawal pagi tiba di sekolah.. & ptg xdpt on9 sebabnya ke jabatan & straight ke KL.. & mlm nie baru dpt melangsaikan hutang yang bebaki..


AWARD from pakwe encem.. ngeh ngeh ngeh.
haaaaaa nie nak langsai hutang nanti mrajuk plak..
tapi nie ngah rajin buat...

ok AWARD nie di TAG oleh EPULL or SHEYPULL

Thank you so much sbb rajin TAG kat nora yang sgt MALAS
hikssssss...
ok selesaikan hutang nie dulu..
lihatlah AWARD yang wane PINK nie...
Tadaaaa...

alamak exam kat sekolah dah habis..
nie exam PTK ke??? bukan bukan..
hikssss so jom jawab exam dr EPULL

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
gediks
omeii kot
peramah kot
perasan kanak2 ribena kot
periang

Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies
Membaca
surf internet
snap gambar (SS)
YM
muka buku
layan my BLOG
blogwalking
luah perasaan kat my dairy
dengar radio (wajib)
berdebat (terutama isu semasa)

Picks your 10 most deserving recipients and describe them

bagi taw kat shoutbox boleh kan???

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. isk2...sedap j ckp org kanak2 rebina ek?

    ReplyDelete
  2. hehehehehh salah ea????
    alahaiii ok r tu... omei pe kanak2 rebina :)

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿