||Girl waiting for the perfect man...||

Wednesday, July 14, 2010

slm cuyunksss sori sgt sebab dah lme tak on9 dan kurang BW
tapi aku sedaya uapaya clearkan shoutmix bls kunjugan kat korang..
syg korang mampat2 ketat2...
MyEm0.Com

hari nie tetibe nak citer nak share ngn korang..
maklom lah sejak akhir2 nie jiwa rosak sedikit dan ggu keadaan normal aku.. ehhhhe..

sape yang tak nak kahwin???
hahahhaha sume org nak kahwin kan kan..
nikmat pe kahwin tu tapi bukan senang bile dah de komitment kan
dan komitment tu lah yang wat aku gerun.. grrrrrrrrr

ok now aku dah dok kampung hari2 ngadap family.. tapi tak tahan lorhhh asyik kua soalan bila nak kahwin.. pe ingt aku tak nak kahwin agaknye..
aku nak lah cuma
cuma
cuma
lom jodoh aku utk merasai itu..
yee ngah sabar lah nie muda ag ape.. (ayat penyedap perasa hati)
MyEm0.Com
jiran2 sibuk ckp2 belakang.. kalo bran mai ckp depan aku..
pee ingt aku tak laku agaknye..
cume korang sabarlah..
lagi aku debau2 bila adik kata mayb tahun depan dia nak bertunang..
alahaiii aku nie bila lagi..
boyfren pon xdak..
marka ka
skandal ka
suma tak dak
hmmm sabar sabar sabar..
masih kanak2 ribena lagi so enjoy dulu (poyo dlm hati menangis xsudah)
MyEm0.Com

so utk makluman semua aku masih single..
so sape2 yg berkenan silalah isi borang yg ade ye..
hahahhahha poyo plak aku nie..
ibu2 bapak2 siapa yg punya anak kasi tahu aku ok.. ngeh ngeh ngeh
MyEm0.Com

nak habaq kat korang sampai skunk aku tak khwn lgi bkn sbb memilih ok.
aku terima je tp tahnye mcm kne sumpah dek kekecewaan..
MyEm0.Com

aku nak kahwin jugak..
ala omak kahwin kan aku..
sape xnk kahwin angkat kepala..
ehheheheheh
MyEm0.Com

aku tak nak jd mcm makcik nie..
sian dia.. aku tetap berdoa cepatkan jodoh aku..
aku tak sanggup mcm mak cik nie...
aku xde mr.right.. tp xbermakna aku xkn khwn..
blum tntu yg di sangka mr.right mmg btl2 right.. kan kan btl x???
korang tgk lah mak cik nie sian dia taw...
tgk lah..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^





so kaum2 hawa sekalian dlm dunia serba maju nie
kita kne gak usaha utk dptkan yg terbaik..
yeh yeh yeh
mission ttp berjalan..
tp sampai naik busan..
hurmmmm
adakah menunggu dtg bergolek or
kne usaha usya2 boyfpren kat lua nuuu..
hehhehe..
so jom jln2 cr pasal...
MyEm0.Com

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. huk3....ilek yunk..ignore jeak ckp2 org 2...emmm xde yg fahamla bila msuk bab nie....kawin??sape xnak...ak pun da naik jemu busan sakit jiwa dgr soalan ni.."bila ag nak kawin??"...klu jwpn sng cam tanyer soalan..amaila yg da kawin skunk...
    yunk...setiap org de poblem msg2 k...awk lum de...jue yg da de pun lum kawin2 ag...sbb 2 jue ckp...klu kawin 2 semudah pertanyaan 2...emmm da lme kte berdua jadi "BINI" org k....

    so yunk...i doakan u..cpt2 yea...jodoh 2 tetap de....percayala...setiap makhluk yg ALLAH S.W.T ciptakan....pasti de PASANGANNYER...so..chayok3!!!

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿