✿Intai | Mengintai | Di intai✿

Malam yang mengintai sepi
Sepi kan mengintai rindu
Rindu mengintai siapa??
Dan siapa pula yang mengintai aku?
Siapa?...

Kesendirianku mengintai peluang
Peluang yang mengntai syukur
Kesyukuran ini terus mengintai keinsafan
Pada larut malam penuh redupan
yang hanya mengintai hadir sang siang hari

Dan subuh...
Subuh pula mengintai siapa?
Kalau bukan kita...
Kalau bukan kita???!!!
yang perlu bangkit mengintai rezeki dan pahala
Ataupun masih mengintai alpa
Dipintu leka

Hati...
Intailah rindu yang di beri Nya
Kata mata indah pandangan
Kata bibir manis senyuman
Kata jemari lembut sentuhan
Kata hati kasih @ kasihan

Oh Tidak...
Akal kata tak mungkin
Minda kata buntu
Kata perasaan mahukan lari
Kata kaki langkah terkunci

Dan
Hati berkata pedih
Rasa berkata kecewa
Lantas
Kata pun berkata...
Aku tak mahu berkata-kata

(ye kwn2 peliharalah lara disetiap sudut jiwa)


ok mmg xnk kata ape2..
aku ngah sedey nie..
ar mata mengalir sedikit demi sedikit..
MyEm0.Com
tp aku type saja.. hehehe
arghh aku sedey sgt sekarang nie,
masa nak post entry ni aku dpt taw org yg aku kwn tu de someone dah..
patotlah senyap je xmsg xcol mcm slalu..
yee mmg aku xde pape ngn dia.. tp.. tp... tp..
knape meski dia nak menipu..
walhal bertahun kwn dia xpernah kata dia ada someone..
Arghhhhhhhhh
MyEm0.Com
MyEm0.Combuat aku mcm nie..
hati aku tergurs terhiris..
MyEm0.Com
Hati aku berdarah...
parah...
MyEm0.Com
tolonggggggggggggggggg!!!!!!!!!...
hati xkata apa2..
MyEm0.Com
hanya air mata meleraikan lara..
MyEm0.Com
rindu syg janji hy mainan...
MyEm0.Com
MyEm0.Com

{ 8 comments.. read them below or add one }

ked :) ked :) 18 July, 2010 01:19
sabar ye..
hidup mmg banyak dugaan :D
cheers !

cuba ni wujud lagikah lelaki baik kat dunia ni
LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN 18 July, 2010 12:41
hipup.mmg cmni,,kite kene cool,,,,,,,
Tasbih Alam Tasbih Alam 19 July, 2010 11:51
Salam ziarah dan salam ukhuwah kepada pemilik blog ini.
Setelah sekian lama mempelajari bagai mana untuk membina sebuah blog, kini sampai masanya untuk saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain serta mempelajari lebih banyak lagi bagai mane untuk menjadi seorang blogger hebat seperti anda.
Kunjungan ini adalah ziarah dan ukhuwah. Moga ianya dapat mengeratkan ikatan silahtulrahim sesama ummah.. Insya Allah........
aleen adela akoo  ^_* aleen adela akoo ^_* 19 July, 2010 12:27
aku pon tgh sedey.da 2mlm xtdo.pegi kls pg memang cam hape je!hu3
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 19 July, 2010 17:45
Ked
ye lah hidup byk dugaannya... we must be strong & face it.. T_T


Lokman
ye lah name pon hidup kan...oyehhh cool bebeh.. ehhehehehe
Norasikin Norasikin 19 July, 2010 20:15
Dugaan tak akan habis. Sabar je la
Dark Half Dark Half 19 July, 2010 22:00
better to be left today
rather than tomorrow

chill la.. at least awk tau cane true colors dia
hopefully u got 'the one' someday...no worries :)


Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 19 July, 2010 22:10
Norasikin:
dugaan dugaan utk ku... hehhehehe.. yezaaa sabar je lah... trime ngn redha,. setiap yg berlaku de hikmahnye kan.. huhuhu T_T



dark half:
u r right.. sekurang2nye sy taw awl dr akn dtg sy di sakiti... ye cm kata pepatah... Allah menemukan kita dgn org yg salah dulu b4 kita bertemu dgn org yg betul2 utk kita.. *.<

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿