✿Buang Tebiat✿

Monday, August 16, 2010

Salam Ramadhan my lovely fren...
hari nie dh msuk hari ke-6 kita berpuasa...
sekejap je kan.. ishhh cm na ngn persiapan raya u ols??
meti ada yg dah tersediakan..
bg nora plak mmg xde ape lg persediaan termasuklah baju raya...
yang dah sedianya kuih raya..
apa taknya sume dok men order je.. hahahah... bukan xreti buat tapi
sejak nora bekerja mmg beli je kalo buat pon stakat 1 2 jens biskut...
yang pasti kuih muih goreng2 mak meti buat...

Ok2 xmo cta pasal raya sbbnye msih jauh lg.. nora sedih sbbnye xbel lg bju raya..
dlm xbeli bju raya ada 10 pasang bju nora yg xberjaht lg.. huhuhuhu tp tu bukan bju utk raya..
nora beli bulan2 sbb utk dipakai time kerja...

So nie ade sepasang bju yg baru je siap.. dan bercadang nak pakai esok..
maklomlah esok nk p seremban ngn pengetua.. hehehehe...
yg sengalnye blh plak keterajinan tu dtg...
dok diam2 sembat lengan bju bleh plak dok jahit manik skali..
tak ke buang tebiat namanya.. nie haaa br ja siap..
haaaaa tgklah jahitan manik hy pd hujung pergelangan lengan.. mak kata mmg buang tebiat sbbnye start jahit kol 11.00 pm td.. asal nak blh je sanggup je...

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




dh siap..

tp simple je lorhhhh...
yeh yeh yeh esok bleh pkai bju baru.. ehhehehe

You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. wahhh.....sgt pandai cik nora menjahit....leh jahitkan baju kite naa...hehehe...ngeeeee~

    ReplyDelete
  2. Good post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

    ReplyDelete
  3. suka taste color awk.english color ;)

    ReplyDelete
  4. wah yunk nora...baju raya kaler apa taun neh??mishhh u..

    ReplyDelete
  5. mampir.. ke tempat sahabat..
    keren juga tuh,... hasil jahitanya, bisa buka usaha...

    met puasa

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿