||Sakan Tak Ingat Dunia||

Sunday, September 26, 2010

Salam sayang semua...
haaa cm ne ngn mood raya korang setelah kembali bekerja..
mesti byk g open house kan kan kan...
mcm tu jugak ngn nora.. tahun nie rasa seronok sket sebab nora duduk ngn family duduk di kampung sendiri... jadi mood raya senantiasa fresh coz kwn2 baru sume dekat2 sini..
maklomlah dah kje kat skolah nie byklah kenalan cikgu2 dan staff skolah..

Ok pict kat bawah nie family nora.. mse nie nora nak ke KL hantar my bro balik.. dan pict wanita 3 org tu haaa sempat snap mse stuck kat Bukit Putus, Seremban.. gilew kentang nora , adeq ngn mak.. hehehhe..
















Ok dear ols..koleksi pict nie xbyk nora upload sbb xmuat lak.. nntu i ols jemu.. hehehe...so nie mse sakan beraya kat umah staff.. paling havocs kat umah nora lah sbb nya umah 1st derang dtg.. haaa mkn mmg xingt dunia.. mak msk rendang ayam+rendang kerang+aym golek ngn ketupat.. mak aiii m1 jam jugaklah.. ok after umah nora we all g 5 buah rum,ah lagi.. hamekk kooo senak perut membuyut semua.. hahaha last umah kol 12.00 mlm.. gilew kentang we all berjalan.. sakan havocs ngn anak2 kecil.. amatlah seronok.. eratkan silaturahim.. alhamdulillah..



Anak dara & mak dara sibuk berposing..











after keja pon sempat beraya [name tag pon lupe tanggal]













menjamu selera kat rumah nora












Sakan beraya kat rumah nora







p.s// hari nie besday my mom 26.09.2010 yg ke 49 tahun..
nak celebrate kat segamat after beraya umah pak long..

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. 2lar...mOod raya mguasai diri shingga lupa tag nama 2..kikiki

    ReplyDelete
  2. bulatkocik: hehheh xtaw xpe sakan punya pasal kan kan kan.. huhu malu jerrr..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿