Bergediks Bermesra Keriangan!!!

Friday, October 22, 2010

M

uacsssss!!!!
wahhh nora bg kiss kt korang sume yg singgah.. haaa jgn sampai *blushing* plak ye..
actually nora nie dh mcm chipsmore lak kdg2 on9 kdg2 x.. huhh sgt sedey walaupon dh nekad nk setia on9 dan BW..

T

apiii apakan daya kerja yg sedia ada menanti bagaikan mentertawakan akn kekalutan nora..
haaaa nama je keje kat se
kolah tp bz nye mengalahkan yg berjawatan besar.. alahaii pe lah nasib kan..W
alau mcm tu pon nora ttp enjoy.. haa korang nak taw weekend br2 nie nora sanggup siapkan keje menyengkang mata nie tak tidur gara2 nak g berjalan bermesra bersama teman2 terchenta..

O

Okiess kat sini nora de letak beberapa pict utk tatapan korang betapa gumbiranya hati nie walaupon letih tak terkira...


J

ourney yg seronok sgt bermesra dgn teman2 lama..
Dari Segamat bersama Cik Ct Leha
Shopping di Sogo & Jln Tar
Pick up member di KL Sentral (K.fierus & Airina)
Singgah di Padang Jawa pick up CUPCAKE
Terus ke Kuala Selangor
Jln2 di Kampung Kelip2 tgk kelip2 yg mengelip.. hikssss
Besday Sue (Tuan Umah)
Cuci mata & bergediks di Sawah Padi
Lepaking di Sunway
Home sweet home kol 2.30 am da trus buat kerja skolah.. huhuhu





































You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. hye..singgah sini and bermurah hati klik your nuff

    ReplyDelete
  2. haiy cik belog yang cute ;)
    nice to see your blog .

    love einaz!

    ReplyDelete
  3. Mira:
    hehehhe thanks ye sudi sggah my belog...

    ReplyDelete
  4. einaz:
    hye my cyunk...
    hhehhe macheh ye dtg my belog... muahhahahah..

    ReplyDelete
  5. alolo tomei sgt tulisan,, smp kne gune kanta cembung nak bc,, huhu

    ReplyDelete
  6. sLp:
    uiksss techik sgt ke erk?? huhuhu.. sori dear..

    ReplyDelete
  7. ouyeah bergedik2 di sawah padi :)

    ReplyDelete
  8. Sasa:
    hiksss ofcoz lerr.. dlm blog sket je ltak.. try click gmbr2 tu haaa byk gak pict yg di ambil ;)

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿