Gementar yang dirasa

Tuesday, October 12, 2010


B

races...
Apa itu braces??? haaa korang taw x knape nora nk citer pasal nie.. huhuhu.. sebenarnye hari rabu nie nora appointment ngn doctor utk psg braces.. wahhhhhh xsabar ht nie tp dlm xsbr nie gementar jugak.. cm ne lah rasenyenye erk...

T

api before pasan
g braces nie kne jalani check up gigi dlu.. tgk mne yg akn di cabut then buat sample... perghh mse nk kne cabut gigi tu, nora punyelah gementar siap ty doktor tu sakit ke tak.. tapak tangan nie berpeluh.. lecun tisu yg nora pegang.. so bile dh baring je kt kerusi tu trus nora pejam
mata.. tp mulut membebel.. doktor tu plak layan je ape nora cakap.. sambil dia wt keje dia bercerita.. taw2 dh siap.. hahahhha.. lawak tol mmg xrase papelah.. mse nk inject pn
xtrase..
gilew ahhh.. the best doktor nie.. walaupun mahal tp berbaloi.. hehehehe


S

o4 b
atang kne cabut.. 2 kiri & 2 kanan... Hari rabu nie br nora pasang braces.. if ambil wane
pink nice x erk?? korang rase cm ne?? (ape plak ty korang pasal rase, SOAL RASE LIDAH XBLH BOHONG) so bile dh cabut nk mkn pun ssh.. kne pantang plak tu.. hurmmm alamatnye blh diet lah nora cm nie kan...

H

ope korang doakanlah utk nora moga selamat ye (cehh mcm nk g berperang plak kan)... Haaa before tu nk mintak pendapat korang bout warne yg akn tertera pada gigi nora.. If wane pink ok x?? hehehehehehe...

dup dap dup dap semoga semua selamat.. InsyaAllah

You Might Also Like

15 ♥sweetcream♥

  1. wah,berape hengget kamoo kene nak psg braces?teringin jugak nak pakai braces sbb gg xteratur tp hadess..mahal.huhuh

    ReplyDelete
  2. saya pun pkai braces
    da nak buka bln 11 nnti hee

    ReplyDelete
  3. aduss gg ku berterabur..nk pkai braces dri dulu lg..tp xpnh nye sempat..sakit x?hehe kene pkai bape lame ek..ssh x nk mkn nti?hehe byk tanye lak mamat ni ek..

    kne gak pkai braces sebelum akhir taun ni..nti dah tua2 bru nk pkai lagi malu..haha

    ReplyDelete
  4. wahhh...bestnya...hmmm warna pink cantik jugak kot...cuba sesuaikan dengan kulit muka...=) selamat berjaya menjalani braces...waahahha

    ReplyDelete
  5. blogwalking tak jumpa shoutmix

    ReplyDelete
  6. membe wa ade pakai braces, sebulan xselera mkn, tp xkrus pn.. hehehe! tp skrg nk slere, tp g mane2 kne bwk brus gigi..

    ReplyDelete
  7. aleen:
    heheheh nora amik yg 6rib.. 1thn stgh je.. hehehe


    ainil:
    wahhh ye ke.. ngeeee meti chantek kamo kan.. dh lme ke kamo pkai??


    chenta:
    hiksss pink colour erk??? suke2..

    ReplyDelete
  8. Amri: mmg la xbpe lawa time mcm nie.. tp wen dh bukak meti chantex.. hehehhe


    Haidi:haaa buat jgn xbuatlak.. mule2 mmg sakit & xselesa.. after 1week ok dh... cume mkn dh xmcm dlu.. buatlah cepat2.... nnti leh jd geng..


    Ain:thanks yaaaa....

    ReplyDelete
  9. Posh76:xjmpe ke dear?? ade icon cute tepi tu.. huhuhu


    bro.curly:yupssss mmg ssh sket mula2 nk mkn.. pas tu ok dh cume xleh mkn bnda keras2.. yupsss mmg bwk je brus kecik larr nie.. heheheh


    Bidadari:ermmm tgklah package mne amik.. nora wt 6k..

    ReplyDelete
  10. tringin nak pakai tp nampak cam tak selesa jek ada besi kat lam mulut

    ReplyDelete
  11. pN.rOs: heheheheh mmg mula2 xslese.. tp now ok lah jugak :)

    ReplyDelete
  12. awak buat kat ortho mana?
    brapa ribu?

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿