Chantex vs Gemss

Tuesday, October 05, 2010

Hye peeps!!!Yezzaa Tora dtg lagi..
OO
psss nora dtg lg kembali bermonolog..

Ok dear xde ape sgt nora nak share.. kedua2 buku ygbr beli dh tamat riwayat bacaan dan dh di susun rapi..

Kat sini nora juz nk share ngn korang bout my new hand phone... ermm nora beli fon baru.. actually nak fon lain tp bley plak jatuh chenta gedebuk tergolek2 ht nie kt fon tu.. tujuan utama juz cuci mata & belikan mak fon baru sempena besday dia.. tup tup ht tergoda tertawan ape lg nora angkat trus.. kautim punya price lebih kurang sme ngn mobile.88.. so nora pon amiklah.. seronok jugak.. ermm bkn lah ape sgt tp xsalahkan wen de duit lebih.. hikssss... haaaa nie lh pict si Chantex nora..
Ok itu part fon.. actually byk nak update nak share ngn korang tp mse dh tiba utk nora berangkat ke alam fair lady land.. xbley thn dah nie..

Opsss sebelum terlupa sebenarnye nk minta bantuan korang jugak berkenaan obesiti.. haaa apakah knapakah.. mcm ni, nora rasekan berat bdn nora makin bertambah..
ishh mmg xnafikanlah sebabnye timbang br2 nie tgk putau alam angka tu.. MasyaAllah anna mau pengsanlah.. apa sudah jadilah.. anaa sgt beratlah.. huhhhh mahu nangis rasenye..
haa nie plak pict terkini yg sht lgi mantopp.. huhuhu

patotlah nora makin bermalasan makin kuat tido.. mkin cepat brrase letih..
korang bley tlg nora x??? jadilah pakar diet nora selain mr. & mrs google yg beri bantuan... xnk lah berat mcm nie.. sgt xlarat lahh..
nora berat & body mcm nie... pewitttt mmg shantik tol..

so nak tak nak kne lah ikot piramid makanan..
ermmm duhhh blh ke tak erk??? ni kt umh melantak sedap semcm je.. maklomlah lunch hour balik umh.. mak lak msk sedap2.. lek kje ptg mak lak dh siap mknan minum ptg.. haishhh mmg baja baikkk punya.. duhh T_T


haaa akibat berat nie melampau2 nora salu tido awl.. so ape lagi jom kita tido.. yabedabeduuuuu!!!!

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. I am doing research for my college thesis, thanks for your brilliant points, now I am acting on a sudden impulse.

    - Laura

    ReplyDelete
  2. yunk....cantik ur phone....ahaks...nokia bape 2 modelnyer...jue br plan nk blackbery bold...u dulu pki phone baru ek...tahniah2...kui3

    ReplyDelete
  3. e72 2 kah?dulu mase mule2 kuar memg 7ari 7mlm mimpikan e71 2 tau x.tp syg dwet nak bli.hee

    ReplyDelete
  4. Jue:
    nie nokia E72.. mule2 nk E5 tp xjd then nk blackberry tp ntah cm ne minat yg ni.. hehehhe...
    macheh..

    ReplyDelete
  5. aleen:
    ha'a E72.. dr amk E71 better E72.. hehehhehe....

    ReplyDelete
  6. wah, nphone baru. ok tak? keypad dye x kecik ke?

    oh, btw, nnt kte same2 pkai braces ea. hehe

    ReplyDelete
  7. yuyu:
    hiksss ha'a phone br.. mule2 tak biase gak sbb 1 huruf 1 keypad.. so now dh mahir pon.. huhuhu..

    ha'a nora br je nk pkai.. lom psg lg.. ermm yuyu wat mhl x??

    ReplyDelete
  8. waaaaa E-series...nk2 gk keh3 seng3 mintk kn3..:)

    ReplyDelete
  9. Shah:
    hehehehe xpe nnti kamo mrase lg changgeh.. hehehhe..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿