Selamat Ulang Tahun Sayang

S

elamat Ulang Tahun Sayang



Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan,

Hye hye hye… Ucapan selamat ulang tahun nie sebenarnya pada 18.11.2010 bersamaan hari khamis yg lalu.. Cuma baru nie nora mampu menyiapkan n3.. Sedey sgt sebenarnya memandangkan keadaan masa yg tidak mencukupi dan keadaan line internet yg sangat2 semput terhegeh2 mcm siput sedut…

Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat Abah tersayang & adeq terchenta.
Abah genap 54 tahun & adeq genaplah 21 tahun. Semoga abah di panjangkan umur & dimurahkan rezeki. Dan buat adeq semoga lebih matang dalam harungi kehidupan & dimurahkan rezeki…




18 November jugak adalah tarikh nora kemalangan & last day kerja di Microtel System (M) Sdn Bhd. Tapi 18.11.2009 lah ye 1 tahun yg lepas ada story jugak pada tarikh nie yg mana kenangan yg nora xboleh lupakan. Sepanjang 26 thn nora menunggang/membawa motor inilah kali pertama nora accident.. Semua nie ada hikmahnya kan.. Maklumlah masa tu hati xtenteram dek kerana tak mahu kerja gomen yang mengkehendaki nora lapor diri di Putrajaya pada 19 November 2009. Malam tu after meeting di Sg. Ramal, Kajang nora sampai rumah then keluar smula.. balik pula jam 4.00 am.. on the date day mse otw g kerja pg tu xsangka nora telah dilanggar.. Dah jatuh & sempat tgk keadaan diri syukur sgt sbb xde calar balar juz luka sikit di kaki.. nora takut if kne jahit2 nie.. Sempat bawa moto balik rumah.. Tapi xblh gerak dank e klinik kne plak ke Hospital Kajang.. Hamikk ko terdapat tulang yg patah.. OMG nampak xteruk.. skali kne simen kaki sampai ke lutut…
So pada 19.11.2009 dgn kaki bersimen & bertongkat nora lapor diri juga di Putrajaya.. Ngeeee hati nie Allah je tahu mase tu.. Selesai semua baru dapat taw nora posting ke SMK Palong 7, sekolah nora belajar dr Ting. 1 – 5 dlu.. MasyaAllah lg r memberontak hati nie.. Arghh kne balik kampung gamoknye.. kne dok kampung lah mcm nie..
Then 20.11.2010 genaplah 1 thn nora bekerja sbg kakitangan awam kerajaan as a pembantu tadbir di sekolah.. ada story jugak nora mula2 involve kje nie.. seminggu migran ngadap kewangan yg bermasalah kat skolah nie…


Next episode akan di laksanakan bout my work..
So see u ols next episode Okeh.. hehehehhe

{ 15 comments.. read them below or add one }

HonEyBuNNy HonEyBuNNy 23 November, 2010 01:39
selamat hari lahir abah & adik....moga pnjd umo n d muarhkn rezeki...amin....

yunk nora..mishhh u tau..
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 23 November, 2010 01:52
Ila:
thanks yunk....
amin~~

huwaaaa miss u too sgt2... lmenye xbersua..
aibaks aibaks 23 November, 2010 14:51
heppy besdey to abah's nora.. hehe..

bestnyer piza.. nak gak..
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 23 November, 2010 15:30
aibaks:
hehhhh tengs yee..

pizza?? mmg sudap sgt2... jom nnti kita mkn pizza..
airina airina 25 November, 2010 09:33
Salam ziarah kak nora :))
kenal x sama eden ni?
ala kenal2 la hik3 lalala5
PinQib PinQib 25 November, 2010 17:48
happy birthday tu ur dad..
btw
sy klik iklan acuvue.. ^^
princeduyong princeduyong 27 November, 2010 22:41
waa...budak palong ghupo eh dio ni...
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 28 November, 2010 00:28
abu luqman:
slm ukhwah.. keep & touch..
Zura Zura 28 November, 2010 01:28
macam2 jugak yang jd...tragedi november...
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 28 November, 2010 14:42
airina:
heheh mesti lah akk kenal kamo syg.. hehe btw thanks jengah sini ye..
QaRaMi HasHim QaRaMi HasHim 28 November, 2010 15:00
singgahan sini..
moga pnjg umo n murah rezeki yaaa
;)
ammboi.blogspot ammboi.blogspot 29 November, 2010 09:34
waaa.. bestnyer...
ammboi nk ucapkan slmt hari lahir jugak la..
hehehe
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 29 November, 2010 13:42
PinQib:
thanks dear...


princeduyong :
hikss ye lorhhh awat dak palong gak kaa?
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 29 November, 2010 13:56
Qarami:
thanks ye awak...


ammboi
hehehheheh ok terima ksih ye awak..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿