Selamat Ulang Tahun Sayang

Monday, November 22, 2010

S

elamat Ulang Tahun Sayang



Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan,

Hye hye hye… Ucapan selamat ulang tahun nie sebenarnya pada 18.11.2010 bersamaan hari khamis yg lalu.. Cuma baru nie nora mampu menyiapkan n3.. Sedey sgt sebenarnya memandangkan keadaan masa yg tidak mencukupi dan keadaan line internet yg sangat2 semput terhegeh2 mcm siput sedut…

Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat Abah tersayang & adeq terchenta.
Abah genap 54 tahun & adeq genaplah 21 tahun. Semoga abah di panjangkan umur & dimurahkan rezeki. Dan buat adeq semoga lebih matang dalam harungi kehidupan & dimurahkan rezeki…




18 November jugak adalah tarikh nora kemalangan & last day kerja di Microtel System (M) Sdn Bhd. Tapi 18.11.2009 lah ye 1 tahun yg lepas ada story jugak pada tarikh nie yg mana kenangan yg nora xboleh lupakan. Sepanjang 26 thn nora menunggang/membawa motor inilah kali pertama nora accident.. Semua nie ada hikmahnya kan.. Maklumlah masa tu hati xtenteram dek kerana tak mahu kerja gomen yang mengkehendaki nora lapor diri di Putrajaya pada 19 November 2009. Malam tu after meeting di Sg. Ramal, Kajang nora sampai rumah then keluar smula.. balik pula jam 4.00 am.. on the date day mse otw g kerja pg tu xsangka nora telah dilanggar.. Dah jatuh & sempat tgk keadaan diri syukur sgt sbb xde calar balar juz luka sikit di kaki.. nora takut if kne jahit2 nie.. Sempat bawa moto balik rumah.. Tapi xblh gerak dank e klinik kne plak ke Hospital Kajang.. Hamikk ko terdapat tulang yg patah.. OMG nampak xteruk.. skali kne simen kaki sampai ke lutut…
So pada 19.11.2009 dgn kaki bersimen & bertongkat nora lapor diri juga di Putrajaya.. Ngeeee hati nie Allah je tahu mase tu.. Selesai semua baru dapat taw nora posting ke SMK Palong 7, sekolah nora belajar dr Ting. 1 – 5 dlu.. MasyaAllah lg r memberontak hati nie.. Arghh kne balik kampung gamoknye.. kne dok kampung lah mcm nie..
Then 20.11.2010 genaplah 1 thn nora bekerja sbg kakitangan awam kerajaan as a pembantu tadbir di sekolah.. ada story jugak nora mula2 involve kje nie.. seminggu migran ngadap kewangan yg bermasalah kat skolah nie…


Next episode akan di laksanakan bout my work..
So see u ols next episode Okeh.. hehehehhe

You Might Also Like

15 ♥sweetcream♥

  1. selamat hari lahir abah & adik....moga pnjd umo n d muarhkn rezeki...amin....

    yunk nora..mishhh u tau..

    ReplyDelete
  2. Ila:
    thanks yunk....
    amin~~

    huwaaaa miss u too sgt2... lmenye xbersua..

    ReplyDelete
  3. heppy besdey to abah's nora.. hehe..

    bestnyer piza.. nak gak..

    ReplyDelete
  4. aibaks:
    hehhhh tengs yee..

    pizza?? mmg sudap sgt2... jom nnti kita mkn pizza..

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah kak nora :))
    kenal x sama eden ni?
    ala kenal2 la hik3 lalala5

    ReplyDelete
  6. happy birthday tu ur dad..
    btw
    sy klik iklan acuvue.. ^^

    ReplyDelete
  7. waa...budak palong ghupo eh dio ni...

    ReplyDelete
  8. abu luqman:
    slm ukhwah.. keep & touch..

    ReplyDelete
  9. macam2 jugak yang jd...tragedi november...

    ReplyDelete
  10. airina:
    heheh mesti lah akk kenal kamo syg.. hehe btw thanks jengah sini ye..

    ReplyDelete
  11. singgahan sini..
    moga pnjg umo n murah rezeki yaaa
    ;)

    ReplyDelete
  12. waaa.. bestnyer...
    ammboi nk ucapkan slmt hari lahir jugak la..
    hehehe

    ReplyDelete
  13. PinQib:
    thanks dear...


    princeduyong :
    hikss ye lorhhh awat dak palong gak kaa?

    ReplyDelete
  14. Qarami:
    thanks ye awak...


    ammboi
    hehehheheh ok terima ksih ye awak..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿