Kursus + Berjimba~Jimba

Sunday, December 05, 2010

Assalamualaikum w.b.t

salam sayang dr nora buat korang semua.. rindu dgn korang..
Actually nora xdapat nak update blog sgt disebabkan ketandusan odea dan kebizian atas urusan kerja.. wahhh bz mengalahkan PM plak erk.. [bak kata member nora]

Ok sebenarnye last week nora mengikuti Kursus Induksi Sistem Saraan Malaysia Kumpulan II Bil.14/2010 di GoodHope Hotel, Skudai Johor Bahru.. Haaaaa maklumlah dah join gomen nie mmg byk kursus kne pegi b4 sah jawatan..
Sebelum nie difahamkan kursus induksi akan dibuat selama 9 or 10 hari.. tapi start batch nora mereka buat hanya 3 hari.. Modul Umum utk exam di beri sebulan awal dlm bentuk CD sbg tutorial utk ulang kaji.. Tapi nora buat pekasam.. mane dan nak baca sibuk ngn kerja sibuk baca buku blogging ngn mukabuku.. haaa fadan muka kan.. [jgn ikuti cara xberfaedah nie ok]

Bile mula hari kursus jadual mmg pack maklomlah dr 10 hr jadi 3 hari.. gila gaban mcm nie mujur lah gaban yg gile nora masih waras lg alhamdulillah...
So dgn keadaan yg mengantuk ikuti jugak kuliah yang ada.. perlu juga siapkan assigment.. mujur ramai yg pandai2.. hehhehe.. so settle assigment berdebar2 nak exam.. Exam nie lah menentukan sama ada kita lulus dan terima sijil ataw tidak.. so tungkus lumus nora baca dalam lena [mcm mana tu korang meti nak taw kan? hakikatnya nora xbaca langsung nora tido sbb mata nie xmampu nak berjaga] Bile tiba waktu exam hanya tawakal jelah..

Tadaaaa syukur alhamdulillah soalan hanya berbentuk AM dan ia tidak sukar seperti mana yang di war2 kan.. mayb rezeki nora masa tu dapat soalan yg mudah.. Alhamdulillah.. Hope nora lulus exam induksi nie.










































*untuk gambar yg lain korang leh tgk kat album Fb nora.. sila CLICK gambar berkenaan*

Setiap pertemuan mesti ada perpisahan.. part paling tak best kan.. tp ttp berfikiran positif.. SELAMAT MENJALANKAN TUGAS pd kwn2 semua yg bergelar penjawat awam.. walaupun pangkat kita rendah tapi kerja kita mengalahkan mereka yg berjawatan tinggi.. dari A sampai Z kita kne belajar tak mcm mereka2 yg tidak bekerja di sekolah... Hope kita ttp bersyukur..


Ok habis kursus niat di hati hr jumaat tak mau g skolah tp ade plak halnye perlu hadirkan diri walaupon keadaan sgt2lah letih.. kerana tugas kuatkan semangat juga..

Oicccc mcm chipsmore bak kata kwn nora.. knapa yaaa sbbnye dia kata sekejap ada di sini sekejap ada di sana.. asyikk berjalan ja tak kenal erti penat..

Masa nora type n3 nie nora dh berada di KL.. mak abah pun pening tgk ank dara dia buat keputusan emergency dan trus mai cini..

Semalam nora ke Time Square meet kwn dan we all g tgk muvi citer "Aku Tak Bodoh" weiii seronok sgt2 weii xrugi tgk...
citer nie buat korang ketawa terbahak2.. wen part sedey nora mmg menangis.. pape pon citer nie byk nilai2 murni dan moral yg baik.. wlaupon tajuknya tidak serupa itu.. Dan yg paling Best ade part BLOG.. siyes lorhh martabat BLOG tu wt nora teruja..



















Time nak masuk HALL tgk muvi sempat lg nk posing















Lepak mekdi wif ank buah at 1.30am

Ok nora bercuti lepak di KL sampai hari Selasa.. ada sesapa nak jumpa?? boleh lah contact nora ye..

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. insyaallah lulus
    wah
    nak tgok filem Aku Tak Bodoh
    ari tu nak tgok tapi tak dapat

    P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

    P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

    ReplyDelete
  2. hans:-
    hehehehe.. thanks yeee..
    nnti tgklah ye mmg best sgt..

    ReplyDelete
  3. wahh. amin2. syaz doakan. hehe

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿