Segmen Hujung Minggu : Blog oh Blog!!!

Sunday, December 05, 2010



Salam.. nie 1st time join segmen dr blog Bro Ben.. slame nie jd silent reader je.. cm malu je nk salu join sbb blog nora xhebat mcm yg lain.. T_T.. tp nie try join gak sbb nak sgt2.. tak taw lah sama ada Bro Ben nak terima ataw tak.. sambil buat sambil sedu2.. huk huk huk [kenyataan benar tanpa pura2]


Usia anda berblog .. -
start 2008 sbg asas tanpa tahu ada wujudnya komuniti blogger.. bermula dgn kenalan2 ulat buku..

Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog ...
tiada sapa2 yang mempengaruhi. di sebabkan kebosanan masa habis blaja dlu dan hidup di perantauan mula bekerja.. so sekadar mencuba lama2 ia sbg HOBI.
Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog...
My Diary.. Coretan Kehidupan

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
Ofcoz sifu2 yang mmg TOP.. ramai sgt masing2 sharing.. Ben Ashaari, Cikgu Dahlia, Wan Hazel, Ariff Shah, dan ramai lagi..


Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT..
ermm mula2 mestilah kenalkan apa itu blog.. ajarkan mcm mana nk create blog.. br lah tunjukkan diaorg tutorial berkenaan blog.

Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
BLOG adalah Diary kehidupan.. perkongsian cerita tentang aktiviti seharian.. Dari satu laman blog tersimpan seribu ruwetnya kehidupan.. Hanya blog yg memahami walaupun ia tidak punya perasaan..

You Might Also Like

7 ♥sweetcream♥

  1. aeinio:
    thanks ye kamo...


    lelaki ini:
    jom slalu2 lepak yee.. hehehe

    ReplyDelete
  2. terjah dari blog encik BA..
    jom ziarah umah sy pulak..
    salam ukhwah

    ReplyDelete
  3. Nur:
    uikss ye ke?? thanks ok dear.. jom proses menerjah.. :)

    ReplyDelete
  4. mamat pun dh join...singgh jom..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿