Menyesal

Gong Xi Fa Cai
Waaa sangat penat coz mkn besar hari nie..
hiksss (nawok je)
Selamat Tahun Baru Cina to all my fren yg berbangsa cina..
Kitakan 1 Malaysia so jom lah sama2 kita raikannya..

Opssss

ok tu salingan je.. sebenarnya nora juz nk share ngn korang pasal lagu..
Haishh sejak tgk drama kt TV xtaw knape terpikat dgn lagu nie.. really best makna sungguh mendalam..
Ye kita akan rasa menyesal kerana tak hargai org yg sygkan kita..
That y nora suka lagu nie coz nora xnak kehilangan lagi org yg nora sayang..
Thanks God coz beri dia pada ku, hadirkan dia utk temani hari2 ku..
Syukur Alhamdulillah.. Semoga hubungan yg ada akan kekal selamanya..

So xsampai 1 bln majlisnya terlalu banyak dugaan dan ujian..
Hope sgt semuanya akan baik2 saja.. Nora mohon maaf pada siapa2 yang mengenali nora, pada sapa2 yg terjatuh hati or cinta di tolak or apa sahaja yg mengguriskan.. Nora sbg insan biasa juga byk kurangnya...

Jom sama2 layankan lagu nie..
manyak syokkk..
Love You So Much Dear Mohamad Khairul Amri b Ibrahim




Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri

Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku

Hanya dirimu
Tulus cintaku

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku

6 comments.. read them below or add one

✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 03 February, 2011 14:06
Nard:
hehehhe thanks dear..
Gong Xi Fa Cai *_<
tomato tomato 17 February, 2011 23:15
best kan kalau layan lagu.. ada gak pengajaran kdg2.. :)
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 07 March, 2011 20:51
Izwan:
thanks & sudi2lah dtg lg.. hheheh

tomato:
yupssss sometime lagu leh wt kite rase damai je & lupe seketika mslh.. hehehhe

hazwan:
yupsss mmg best lagu nie.. hehehhehe

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿