Teristimewa

Thursday, May 12, 2011

Salam 1 Malaysia


S
ebenarnya dah lame nora nak update tetapi memandangkan dengan keadaan internet tidak berapa bagus mood untuk meralisasikannya pun jadi terbantut. That why sekarang kurang nora BW 1 2 hari belum tentu nampak nora on9.. Arghhhh sedey tu sudah semestinya. Korang mesti pernah merasa kan kan...



K
at sini nak citer pasal keterujaan yang nora alami. Haaaa bukan satu malah dua ok buat nora teruja dan rasa ia istimewa.




First:

Teruja coz dapat dating & hangout wif my fiance. Haaa jangan tak taw dalam hati merajuk + marah seronok & epy jugak cume sikit ego ler. hehehe.
Ok mse nie nora ke KL & xsangka my fiance ajak g shopping dengan malu-malu kucing dan malu-malu tapi mau so nora turutkan jugak.. dalam xnak xnak & merajuk akhirnya ini yang nora dapat..
Thank you so much B. ouch maluuu plak.


Ha nielah barang-barang yang nora dapat.
Love Etc dr Body Shop, Handbag & Kasut dari Sembonia.




Second:
Keterujaan yang kedua adalah sempena hari ibu hari tu. Rasa teruja nak buatkan cake utk mak. 1st time nora buat Souffle Cheese Cake dan ia menjadi. Mak kata sangat sedap rasa mcm kat kedai. utk sahihkan lagi nora pun bagi pada jiran sebelah rumah dan bawa ke sekolah. Mereka semua kata sedap boleh nak order. Opssss oo ye ke tapi rasanya nora buat utk mkn sendiri oklah kot. hehehehe.. so inilah hasilnya..








Nora rasa inilah yg istimewa bagi nora.. Perasaan teruja tu lain rasanya. tapi paling istimewa dan teruja adalah cheese cake utk mak. Love u mom Pn Rosnani

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. mak aii..beg n kasut sembonia...
    nk resipi kek bleh???? siyes ni..

    ReplyDelete
  2. yunk, nanti buatkan utk owg cheese cake tuh....favourite tuh...huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahhhh tang kek tu nampak best.... bila nak buat kek tu?

    ReplyDelete
  4. waaaa...tak muek la baju pengantin lopeh ni..ekekeekee

    ReplyDelete
  5. kasut sembonia tu santek...mau jugak! tp takde en tunang nk bagi huhu~

    ReplyDelete
  6. perhhh..nampak sedap kek tu..

    ReplyDelete
  7. gembira sangat dapat keluar dengan tunang.sikit pun tak tinggal kat
    kita kek tu.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿