Teristimewa

Salam 1 Malaysia


S
ebenarnya dah lame nora nak update tetapi memandangkan dengan keadaan internet tidak berapa bagus mood untuk meralisasikannya pun jadi terbantut. That why sekarang kurang nora BW 1 2 hari belum tentu nampak nora on9.. Arghhhh sedey tu sudah semestinya. Korang mesti pernah merasa kan kan...



K
at sini nak citer pasal keterujaan yang nora alami. Haaaa bukan satu malah dua ok buat nora teruja dan rasa ia istimewa.




First:

Teruja coz dapat dating & hangout wif my fiance. Haaa jangan tak taw dalam hati merajuk + marah seronok & epy jugak cume sikit ego ler. hehehe.
Ok mse nie nora ke KL & xsangka my fiance ajak g shopping dengan malu-malu kucing dan malu-malu tapi mau so nora turutkan jugak.. dalam xnak xnak & merajuk akhirnya ini yang nora dapat..
Thank you so much B. ouch maluuu plak.


Ha nielah barang-barang yang nora dapat.
Love Etc dr Body Shop, Handbag & Kasut dari Sembonia.




Second:
Keterujaan yang kedua adalah sempena hari ibu hari tu. Rasa teruja nak buatkan cake utk mak. 1st time nora buat Souffle Cheese Cake dan ia menjadi. Mak kata sangat sedap rasa mcm kat kedai. utk sahihkan lagi nora pun bagi pada jiran sebelah rumah dan bawa ke sekolah. Mereka semua kata sedap boleh nak order. Opssss oo ye ke tapi rasanya nora buat utk mkn sendiri oklah kot. hehehehe.. so inilah hasilnya..








Nora rasa inilah yg istimewa bagi nora.. Perasaan teruja tu lain rasanya. tapi paling istimewa dan teruja adalah cheese cake utk mak. Love u mom Pn Rosnani

{ 8 comments.. read them below or add one }

Halimatun Sa'adiah Halimatun Sa'adiah 12 May, 2011 11:52
mak aii..beg n kasut sembonia...
nk resipi kek bleh???? siyes ni..
nadia ar-rumaisha nadia ar-rumaisha 16 May, 2011 11:38
yunk, nanti buatkan utk owg cheese cake tuh....favourite tuh...huhuhu
Wanzi Wanzi 07 June, 2011 22:52
wahhhh tang kek tu nampak best.... bila nak buat kek tu?
apek poyo apek poyo 08 June, 2011 12:16
waaaa...tak muek la baju pengantin lopeh ni..ekekeekee
cik panadol cik panadol 09 June, 2011 12:19
kasut sembonia tu santek...mau jugak! tp takde en tunang nk bagi huhu~
apik pehe apik pehe 10 June, 2011 11:37
perhhh..nampak sedap kek tu..
Ali ridha Ali ridha 10 June, 2011 21:54
gembira sangat dapat keluar dengan tunang.sikit pun tak tinggal kat
kita kek tu.

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿