Dewa Cintaku

Tuesday, June 28, 2011


yang nie novel dan nora ambil pict dr mr.google




yang nie pula drama yang sedang ditayangkan di TV3





Haaaa kali nie nora nak cita sket berkenaan novel Dewa Cintaku dan skrg dh jadi drama kat Akasia TV3..

Nora start baca novel nie sjak tahun 2006 lagi.. & now masih dlm simpanan cuma rupanya dah agak xhantek sket.. but still berbalut..
Novel nie BEST sbb jiwang.. hahahha biasalah nora kan jiwang. sebalik kejiwangan ia juga berkisahkan mengenai hati dan jiwa yang kental.. Madah2 yang terdapat dlm setiap bab novel nie jugak mmg best dan puitis..

Bile dh jadi drama nora tgk adelah ubah sket2 cuma xmeresap dalam jiwa xmcm bce novel boleh mengelamun dan berkhayal ke alam fantasi.. cewaaahhhh menusuk kalbu gitu.. but nora tetap layan citer nie sbb ia BEST.. bg nora novel & cerita nie membantu nora sedikit mcm mne nak control amarah & tabahkan diri dlm harungi kehidupan.. Ye lahh walaupun taw ia sekadar novel tp xsalahkan sekiranya kita aplikasikan apa yang baik dan berfaedah utk diri kita.. Actually byk lagi novel2 yang nora nk share tp nnti korang bosan pulak..

Pape pun mmg siyes nora kata madah2 dlm nie mmg menusuk dlm kalbu.. Opssss kejiwangan pulak .. Lagi pun sebelum nie nora ade post en3 dengan tajuk yang sama cuma berlainan isinya sahaja.. sebelum nie berkisahkan salah satu mahttp://www.blogger.com/img/blank.gifdah yg ada dlm novel ini.. nak tgk haaa sila click sini ye.. "Dewa Cintaku"




p/s: ok papai ols my cuyunk coz nk siapkan plak entry berkenaan GA yang dianjurkan oleh my dear Shida nntikan kemunculannya yee.. pewitttt

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. disebabkan fasha sendel yg berlakon trus xmnt nk tgk...xske la die!

    ReplyDelete
  2. ika:
    ermm mmg xsesuai fasha tu sbg june.. tp lynkan aje sbb citer dia BEST.. heheheh xpuas bce lg novel dia... xjemu taw.

    ReplyDelete
  3. tetibe rindu katnora...
    sebab lam x dgr cite..:P



    JOM singgah blog saya nak...wordless wednesday : jgn U turn la..kan dah cakap...

    ReplyDelete
  4. sheyPull:
    heheheheh sbb rindu tu dtg blog nora eh.. terima kasih xterhingga lah epull..

    jom terjah blog sheypull

    ReplyDelete
  5. owh,dari novel juga ru[anye cite nih..hu3

    ReplyDelete
  6. aleen:
    yupssss dr novel jugak.. heheheh best taw tebal novel dia..
    btw thanks sudi menceceh kt sini..

    ReplyDelete
  7. x berapa minat bc novel
    sori :)

    ReplyDelete
  8. terbelog:
    hehhehe its ok lah xmnt novel xde spe mrh pn..
    btw thanks ya sudi singgah komen..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿