Kisah Hati


Dah malam2 nie tetiba mood aku spoil..
Mood aku berterabur.. Macam aku rasa..
Sedih Marah Sakit Hati... Tapi tentang apa.. Hurmm aku sendiri tak tau..
Hakikatnya itu yang aku rasa saat ini tika ini..
Nak menangis pun ada..


So xsemene2 aku layan lagu nie..
Best & sedey...
But xde kaintan ngn life aku lagu nie cuma best dan menusuk kalbu...



Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya




ps/:aku nak makan.. xkira dh mlm pn aku tetap nak makan.. perut lapar lorhhh..

{ 7 comments.. read them below or add one }

shida shida 17 July, 2011 01:40
yup...lagu nie best tuh kalo nyanyi sekuat tenaga..hahaha
jmput sggah blog shida..tq
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html
.:|kamaryeah|:. .:|kamaryeah|:. 20 July, 2011 16:54
dear~
mar pon sgt suke lagu nie~
Adam Idris Adam Idris 18 August, 2011 10:16
kalau nak nangis tu nanges jelaa,
orang cakap nanges pun terapi yang bagus, sebab lepas kan je semua, huhu
pandabear pandabear 19 August, 2011 12:08
lepaskan aja apa yang terpendam kat hati.. okeh? tamo sedey2,raya dah dekat dah nih..

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿