B.E.R.T.U.K.A.R

Monday, October 03, 2011


Yaaaaa bedabeduuuuuuuu....
Akhirnya semua bertukar dalam hidup nora..
Dalam bulan September mcm2 hal berlaku dan byk perkara yang nora lalui.. Proses yang nora lalui bukan mudah untuk nora harungi. Terlalu banyak ujian rintangan dan pelbagai dugaan nora terpaksa tempuhi.. Ikutkan hati mmg xmampu lagi rasanya, tp berkat kesabaran dan semangat yang ada nora telan jua..
Syukur Alhamdulillah sehingga saat ini family masih tetap di sisi..


Dari seorang yang single available dgn umur yang hampir cecah ke angka 30an puas nora lalui hidup ini dgn menikmati kerjaya serta puas membantu kluarga.. Syukur Allah memberi nikmat itu pada nora.. Bila hati dah terbuka utk menerima seseorg syukur akhirnya ada juga jodoh utk nora.. Byk yang nora belajar dr perkara lalu.. Tak semua yang kita impikan kita akan dapat dalam hidup ini dan tak semua apa yang kita tak ingin @ tak suka kita tak akan dapat, sebaliknya itulah yang Allah beri pada kita.. Nora redha nora syukur dengan apa yang Allah beri..

Sekarang nora dah bergelar isteri, byk benda kene belajar. Kalo dulu nak buat apa saja nak ke mne saja ikut dan xde sape kesah xde sape larang.. Tapi skrg tak lagi pape hal kene bg tau pd en.suami.. Bisik2 goda dlu utk minta sesuatu or izin dr en.suami. Sungguh pun dah bergelar isteri nora masih duduk berjauhan dgn en.suami alaaaa kira mcm PJJ a.k.a Perkahwinan Jarak Jauh..
Jumpa time cuti je, ssh jugak sebenarnya bila mcm nie tambah2 en.suami cutinya xmenentu.. Sedeh???? Haaaaa opcoz hati nie sedih teringatkan en.suami yang jauh di mata, makan pakai dia terpaksa dia uruskan sendiri.. Nora boleh jalankan tanggungjawab menguruskan makan pakai en.suami hanya tika we all berjumpa je lah. Hehehe ouch malu plak...

Ok bertukar dr seorang gadis kepada seorang yang bergelar isteri.. Now nak cerita plak bertukar dr segi layout blog nie... Haaaa cer tgk cer korang tgk.. CHANTEKKKK tak blog baru nora.. Opssss bkn blog baru cume diberi nafas baru dr segi template dan susun atur.. After kahwin je hr tu mood utk tukar layout melonjak2 tp sket kemurungan bila tak taw nak buat mcm mne.. Muahaha.. So jln2 blogwalking jumpalah kwn blogger yang blh di katakan lama jugaklah berkunjung iaitu si Wan Hazel.. Maka dgn si wan nie lah nora tempah header.. Mula2 mslh jugak sbb gambar2 yg nora bg smua nye out xde yg kenan di ht wan, akhirnya wan berusaha jugak utk merelaisasikan ape yg nora nak.. So beginilah rupa blog nora skrg..
Thank you so much wan.. Lopppppp uuuuu lebey.. opsss!!!


Semua BERTUKAR dan dlm bln Oktober nie jugak proses nora mohon pertukaran e-GBukan Guru.. Mana tahan dok jauh2 ngn en.suami, lagi pn mslh jugak dgn kos dan cuti kitaorg xsame... huk huk huk sdeyyyy wooooo..

You Might Also Like

21 ♥sweetcream♥

  1. moga dipermudahkan....

    dah dok kl.. roger2 bro.. kot2 ade event yang boleh dijemput...

    lagi satu mintak izin suami he..23x

    lagi dua... datang2 la blog bro selalu

    ReplyDelete
  2. ngapa tak bgtau nak tukar header ke layout ke..memang ler akak akan rekemen adik wan hazel tu...budak baik tu..rajin sgt tolong orang..akak gelarkan dia 'wan header' pun dia tak marah..hmmmm

    ReplyDelete
  3. insyaAllah Bro Framestone moga2 Allah permudahkan sgala urusan..

    hahahaha xde hal punyeee cnfrm en.somi bg green light.. =)

    ReplyDelete
  4. kpah k-poh:hehehehe.. mmg knal dia lme gak lah kak.. tp xpnh jmpe ponggg.. cume suke ngn design yg dia wat jerk.. orgnye baik hati...

    ReplyDelete
  5. kene isi borang tukar cepat2 tuh...hihi...moga2 dpt tukar la yer..:)

    ReplyDelete
  6. hehehehe.. orite thank you Ungu Violet mujur dlm tempoh 1 month so leh prepare dokumen.. hope sesangt rezki tu ade..

    ReplyDelete
  7. dah betuko ha..sis je yg x tuko2...
    bila nak tuko...riso nak klik OK..takut byk yg ilang...dah lah sis ni buta IT..kahhhhhhhh..kalo update n3 tu pndai ler :)

    ReplyDelete
  8. wahhh moga dipermudahkan..moga dekat di sisi org tersayang....

    ReplyDelete
  9. el:hehehehe.. alaaa sis nie pn tempah kt org mntk dia uatkan, pastu kot mne yg kite nak amil smule.. hehehehe.. busan dgn yg lameee..

    ReplyDelete
  10. hehehehe hope mcm tu lah stellaizz moga cpt2 dpt hope sgt2.. btw thanks ehhh dear..

    ReplyDelete
  11. uihhh..mane tahan duk jauh2 dgn hubby kan kan kan..huhu

    ReplyDelete
  12. heheheheh taw xpe bro mr.curly, ssh dok jauh2 nie.. ade je dugaannye kang.. hiksssss..

    ReplyDelete
  13. berapa umur nora?PJJ memang sangat menyedihkan..tp nak buat macamana kan?kalau ada rezeki,tak kisah la antara nora @ hubby mntakla tukar ye :) kesian kat anak2 nanti :)

    ReplyDelete
  14. afzalsukasuki: huk huk huk sket lg nak cecah angka 30 tuu.. that y berusaha mohon tukar jugak, ssh PJJ nie byk sgt ujiannye.. cer try sabor je nie.. pape pn thanks ye bro.. ^^'

    ReplyDelete
  15. be strong...
    insya-Allah sume nye ok :)

    ReplyDelete
  16. fuhh,long distance tuu
    Eheh,cantik design blog akak :)

    ReplyDelete
  17. awk minta tukar ke mn..kita pun minta gk tapi xepas2 dah 3 kali dah...memng xbestkan duk jauh2 nie byk dugaan n uian..harap kita sama2 dapat tukar yer..amin..jom naik putrajaya..

    ReplyDelete
  18. pjj seksanya...tp harus bersabar sumenya akan dipermudahkan...

    ReplyDelete
  19. status da b'tukar,
    rumah pun da tukar.. :)

    tp menten pinky2 gitu..heehe

    ReplyDelete
  20. Ayien
    thanks ayien.. hope sy mampu laluinya..


    Azyan
    taw xpe deq.. huk huk terpakse bersabar j skrg nie..
    Thanks ehhh

    ReplyDelete
  21. niesa
    mmg seksa sgt.. kdg2 pnat kat tgh jln, mau xnye pnat bekerja xhlg dah kne terbang kpd en.somi.. tp tu r terpaksa bersabar saje...


    p[A]n[A]d[O]L
    hhehehhe taw xpe yunk status dh bertukar everythg bertukar.. but still pinky.. miahahahha..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿