Click-Click & Berbatik

Salam Jumaat Sayang!!!

Ok xde ape nak update sangat cuma nak share sikit je dgn u ols yang xjemu2 datang ke blog nora nie.
Ok semalam hari khamis di mana semua kakitangan kerajaan wajib memakai baju batik..

Semalam jugak kat sekolah nora ade program Anugerah Guru dan sesi bergambar a.k.a gedik-gedik santai.

Kemaafan dipinta sebab smlm xdapat update entry.. Hari ni actually busy sesangat menguruskan Pengesahan Dalam Perkhidmatan guru-guru dan Pemberian Taraf Berpencen..
Haishh ikutkan dah lama nora xbuat kerja-kerja nie tp makin hari tengok masalah mcm-mcm pulak.. So terpakse nora tgk & take over smule.. Fiuhhhh penat mana satu nak pikiaq.. But hope Allah meringankan kerja-kerja nora.. InsyaAllah..



Ok jom tengok gambar-gambar yang di ambil semalam.



Inilah aku yang terlebey muncung ^^'

Nie sis liza...


Nie sis yana


Guru-guru SMK Palong 7 'F'


Gedik Santai Guru-Guru


Kakitangan Sokongan SMK Palong 7 'F'

{ 10 comments.. read them below or add one }

lagenda lagenda 04 November, 2011 16:38
merah nyalanya mulut makngah!!
stellaizz stellaizz 08 November, 2011 15:06
seragam semua....merah mak ngah auwwww cekci bibir mak yong(mak buyung)nie
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 09 November, 2011 15:27
taw xpe nafisah

mak lagenda:hahahahah sje je hr tu pkai yg merah menyala...
Fujiwara Fujiwara 10 November, 2011 10:42
lar.. cikgu smk palong rupanya :D
Yatt S. Yatt S. 10 November, 2011 12:13
cantiklah baju batik anda !
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 10 November, 2011 15:17
stellaizz:
yupssssss...
hehehehheh sje merah kan sket bio menggoda & nmpk kat lam gambo...
ekekekekeke..
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 10 November, 2011 15:19
Fujiwara:
uikssss knape??? ade yg kenal ke??


Yatt S.:
heheheh thanks ye yatt.. cantik tp rege pn boleh thn cantik.. hhehehe

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿