Fever & Cough

Wednesday, April 04, 2012






huk huk huk...
hari nie sangat tak selesa sebab nora batuk & selesama.
antibody rendah kot sebab nak katakan tiap bulan nora meti dpt penyakit nie.
mujur skrg zarra tak duduk dengan nora.. jumaat nie baru zarra datang sini..

Umi rindu sgt ngn zarra, ape boleh buat umi nak hantar ke pengasuh umi risau keadaan zarra maklumlah syg umi nie kecik lagi, lasak plak tu, banyak ragamnye risau umi kot pengasuh zarra xmampu layan kerenah zarra.. wat masa nie zarra terpaksa duduk dengan nenek dan kerana berjauhan dengan zarra umi jadi demam rindu..

InsyaAllah bila zarra dah 5 or 6 bulan umi akan jaga zarra dan hantar ke rumah pengasuh, sure time nie zarra dah kuat sketkan dear...

Sakit tekak dan selesema yang nora alami nie menganggu rutin harian, nak buat kerja pun xselesa.. air dh byk minum sampai manjang ke toilet je..
mudah-mudahan cepatlah sembuh fever & cough nie..

ok kat sini nora ada selitkan juga beberapa pict sempena Majlis persaraan Puan Hajah Jamilah (GPK 1 SK Sungai Penchala) dan Majlis Meraikan Persaraannya di Restoran Subak, Bukit Lanjan.

Nora join dikir barat bersama2 guru SKSP

Nora bersama cikgu Syed & juruteknik komputer- Rahim

Bersama guru SKSP

Excited nak tarik tali yang diikat pada kereta

Restoran Subak, Bukit Lanjan Kg Sungai Penchala









You Might Also Like

18 ♥sweetcream♥

  1. sabau ye nora...

    u are gorgeous pretty mum....

    ReplyDelete
  2. SufatihaNur:
    terima kasih ye fatiha. hope nora cepat sembuh..
    really i'm gorgeous pretty mum??
    hiksss thanks yaaaaa.. muacssss

    ReplyDelete
  3. get well soon nora.. take care

    ReplyDelete
  4. hee smgi cepat sembuh.. baby mesty comel kan^^

    ReplyDelete
  5. Sya Ayazana:
    terima kasih ye sya...


    mama pipie:
    terima kasih mama... hope mcm tu lah.. huk huk huk

    dayah SnoW Heuka:
    terima kasih yaaaa dayah... tgk lah pict baby comel ke x. heheheh..

    ReplyDelete
  6. ini dikir barat siang malam :)

    ReplyDelete
  7. Moga2 cpt2 sembuh dr batuk tu yea nowra..:)

    ReplyDelete
  8. salam nora.. dh sihat ke? mama sihat2 je

    ReplyDelete
  9. rehat cukup2 eh nora
    btw comel je mummy zara ni hehehe

    ReplyDelete
  10. iEyLa:
    hiksss yupsss purple day lah ieyla.. :D



    amranaiman:
    hahahha dikir barat cikgu2 sksp jerk xde pn siang mlm. kikikiki..

    ReplyDelete
  11. mak lagenda:
    so far alhamdulilah batuk dah mula baik sket juz tggl slesema je msih ada lagi..


    gnesop.com:
    terima kasih ;)

    ReplyDelete
  12. mama pipie:
    so far alhamdulillah dh sembuh sket mama.. :)


    el:
    yupss.. el..
    terima kasih ye el. hehehhe prasan comel adelah hehehhe

    ReplyDelete
  13. moga cepat sembuh nowra :)

    ReplyDelete
  14. mana post baru.. mama dh rindu nii

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿