Fever & Cough






huk huk huk...
hari nie sangat tak selesa sebab nora batuk & selesama.
antibody rendah kot sebab nak katakan tiap bulan nora meti dpt penyakit nie.
mujur skrg zarra tak duduk dengan nora.. jumaat nie baru zarra datang sini..

Umi rindu sgt ngn zarra, ape boleh buat umi nak hantar ke pengasuh umi risau keadaan zarra maklumlah syg umi nie kecik lagi, lasak plak tu, banyak ragamnye risau umi kot pengasuh zarra xmampu layan kerenah zarra.. wat masa nie zarra terpaksa duduk dengan nenek dan kerana berjauhan dengan zarra umi jadi demam rindu..

InsyaAllah bila zarra dah 5 or 6 bulan umi akan jaga zarra dan hantar ke rumah pengasuh, sure time nie zarra dah kuat sketkan dear...

Sakit tekak dan selesema yang nora alami nie menganggu rutin harian, nak buat kerja pun xselesa.. air dh byk minum sampai manjang ke toilet je..
mudah-mudahan cepatlah sembuh fever & cough nie..

ok kat sini nora ada selitkan juga beberapa pict sempena Majlis persaraan Puan Hajah Jamilah (GPK 1 SK Sungai Penchala) dan Majlis Meraikan Persaraannya di Restoran Subak, Bukit Lanjan.

Nora join dikir barat bersama2 guru SKSP

Nora bersama cikgu Syed & juruteknik komputer- Rahim

Bersama guru SKSP

Excited nak tarik tali yang diikat pada kereta

Restoran Subak, Bukit Lanjan Kg Sungai Penchala









{ 18 comments.. read them below or add one }

SufatihaNur SufatihaNur 05 April, 2012 01:56
sabau ye nora...

u are gorgeous pretty mum....
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 05 April, 2012 10:05
SufatihaNur:
terima kasih ye fatiha. hope nora cepat sembuh..
really i'm gorgeous pretty mum??
hiksss thanks yaaaaa.. muacssss
Sya Syazana Sya Syazana 05 April, 2012 12:59
cepat baik ye cikgu nora ;)
mama pipie mama pipie 05 April, 2012 13:56
get well soon nora.. take care
dayah  SnoW Heuka dayah SnoW Heuka 06 April, 2012 02:23
hee smgi cepat sembuh.. baby mesty comel kan^^
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 09 April, 2012 13:04
Sya Ayazana:
terima kasih ye sya...


mama pipie:
terima kasih mama... hope mcm tu lah.. huk huk huk

dayah SnoW Heuka:
terima kasih yaaaa dayah... tgk lah pict baby comel ke x. heheheh..
amranaiman amranaiman 09 April, 2012 14:41
ini dikir barat siang malam :)
Mak Lagenda Mak Lagenda 09 April, 2012 20:52
Moga2 cpt2 sembuh dr batuk tu yea nowra..:)
mama pipie mama pipie 12 April, 2012 13:33
salam nora.. dh sihat ke? mama sihat2 je
el el 12 April, 2012 16:42
rehat cukup2 eh nora
btw comel je mummy zara ni hehehe
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 13 April, 2012 14:40
iEyLa:
hiksss yupsss purple day lah ieyla.. :D



amranaiman:
hahahha dikir barat cikgu2 sksp jerk xde pn siang mlm. kikikiki..
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 13 April, 2012 14:41
mak lagenda:
so far alhamdulilah batuk dah mula baik sket juz tggl slesema je msih ada lagi..


gnesop.com:
terima kasih ;)
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 13 April, 2012 14:43
mama pipie:
so far alhamdulillah dh sembuh sket mama.. :)


el:
yupss.. el..
terima kasih ye el. hehehhe prasan comel adelah hehehhe
mama pipie mama pipie 13 April, 2012 14:46
singgah hari jumaat ye nora
shida'R shida'R 15 April, 2012 23:15
moga cepat sembuh nowra :)
mama pipie mama pipie 17 April, 2012 13:06
mana post baru.. mama dh rindu nii

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿