Kenduri Cukur Jambul & Aqiqah Zarra

Salam sayang semua teman.
Maaf nora dah lama tak balas jejak apatah lagi nak update blog.
Sejak kebelakangan ini kesihatan nora tak berapa mengizinkan, datang kerja tapi xmampu nk mengadap PC mcm selalu.
Apa pun nora akan balas jejak kawan2 yang senantiasa sudi singgah ke blog pink ni.

5.5.2012 (Sabtu),
Majlis Cukur Jambul & Aqiqah untuk Zarra akhirnya dapat juga kami buat. Masa tarikh tu zarra genap 4 bulan 5 hari. Walaupun kami xbrape nak plan sebab keadaan cuti suami yang masih tak confirm kami tetap bersyukur majlis ni berjalan dengan lancar.

Selesai niat nora dan suami untuk zarra. Alhamdulillah walaupun agak terlewat dan majlis hanya kecil-kecillan. Paling best kawan nora dpt siapkan coklat yang ada gambar zarra sebagai doorgift utk tetamu. Nora sampai n9 pukul 11.30 mlm terus continue buat baulu untuk doorgift. Pape pun syukur sangat semua berjalan dengan sempurna. Terima kasih tak terhingga kepada mereka yang terlibat secara langsung mahupun tak langsung terutama jiran2 tetangga di kampung, sedara mara, family mertua dan ramai lagi.

Kat sini ada beberapa gambar untuk tatapan semua.. :D














selebihnya bolehlah click2 kat my FB ye :D

{ 9 comments.. read them below or add one }

loveheaven07 loveheaven07 15 May, 2012 07:45
cute nya itu baby, congrat ya xD
p[A]n[A]d[0]L© p[A]n[A]d[0]L© 15 May, 2012 16:57
da besar baby nora eh..
cuteee ~~

last masuk cni ari tue kalo x silap, time baby tue blum lahir lagi..
isk3
nadia arrumaisha nadia arrumaisha 22 June, 2012 13:52
geram tgk mudak tecik neh....mate tomey sgt
Sop Sop 27 July, 2012 14:33
alaihai... comelnyer baby :)
TiranaAduka TiranaAduka 27 July, 2012 16:30
ya allah comelnya....

geramnya....!!!!!

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿